Scandal în PSD. Două membre social-democrate din Cluj s-au luat la bătaie și au ajuns la spital

Un consilier local PSD a ajuns vineri seara la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean Cluj, cu o rană gravă la cap. Anca Ciubăncan susține că ar fi fost bătută chiar în sediul PSD Cluj Napoca, organizația municipală, de alte trei femei, între care Angela Sacaliș și Evelina Milea, președintele organizației de tineret al PSD Cluj.

18 mart. 2023, 17:08
Scandal în PSD. Două membre social-democrate din Cluj s-au luat la bătaie și au ajuns la spital

La fața locului ar fi intervenit și un echipaj de la Poliția Cluj Napoca. Potrivit surselor Foaia Transilvană, consiliera locală le-ar fi reproșat celor trei activiste ale PSD că fumează în sediul partidului, iar acest lucru este ilegal.

La scurt timp, aceasta a fost împinsă și, în cădere, a dat cu capul de asfalt. Potrivit unei declarații pentru Digi24.ro din partea Unității de Primire a Urgențelor de la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca, Anca Ciubăncan a suferit un traumatism cranian. „A ajuns la noi în data de 17 martie, ora 16.55 și a plecat cu ambulanța în data de 18 martie, ora 01.28, către un consult la neurochirurgie, neurologie, chirurgie toracică”, au declarat reprezentanții UPU.

Un reporter de la Foaia Transilvană a stat de vorbă cu Anca Ciubăncan, la UPU Cluj, unde a primit primit tratament de specialitate. „Am picat în fața partidului. Nu am intrat în partid. Totul s-a întâmplat în curte. Am ajuns la sediu și le-am cerut să deschidă poarta cu telecomanda. Fumau ca turcoaicele înăuntru. Și le-am spus să nu își bată joc de munca altora. Atunci Sacaliș a început să mă înjure. În acel moment le-am spus că sediul PSD este spațiul public. Sacaliș mi-a să o f** pe mama și pe Aurelia Cristea cu legea ei”, a declarat consiliera PSD.

Citește și: Marcel Ciolacu, legat de un eventual tandem cu PNL: „Vom merge la alegeri separat. Nu avem nicio problemă”

„Sacaliș a venit și a sărit pe mine și avea niște teniși în picioare și mi-a dat cu picioarele în burtă. Am reușit să mă trag și atunci Sacaliș a revenit și m-a împins și am căzut, și m-am lovit la cap. Au venit și polițiștii și cei de la cei de la SMURD”, a mai precizat Anca Ciubăncan.

Altercația va fi analizată de Biroul Organizației Municipale și va fi sesizată Comisia de Etică a PSD Cluj pentru a se lua măsuri împotriva agresoarelor, scrie Cluj24.

Biroul Organizației municipale Cluj-Napoca va analiza în cel mai scurt timp acest incident și va lua măsurile corespunzătoare. De asemenea a fost sesizată Comisia de Etica”, a declarat președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș.

Citește și: Marcel Ciolacu, despre Religia ca materie la BAC: „Ce anume ne deranjează? Aduce cunoaștere, nu aduce supunere”