Scandal în Sicilia: Trei „taţi” se ceartă pe paternitatea unui copil

Dispută între trei sicilieni pentru parternitatea unui nou-născut la un spital din Palermo. femeia care l-a născut a părăsit maternitatea doar cu unul dintre bărbaţi, despre care spune că este "genitorul".

RomaniaTV.net
12 aug. 2012, 12:59
Scandal în Sicilia: Trei „taţi” se ceartă pe paternitatea unui copil

Trei sicilieni, fiecare dintre ei pretinzând că este tatăl unuia şi aceluiaşi nou-născut, s-au prezentat vineri în acelaşi timp la un spital din Palermo pentru a vedea bebeluşul născut de o tânără. Discuţiile aprinse iscate între cei trei bărbaţi au necesitat şi intervenţia Carabinierilor, potrivit agenţiei ANSA, citată de Mediafax.

Toţi trei, în vârstă de 24 de ani, au avut o relaţie cu tânăra de aceeaşi vârstă, şi fiecare dintre ei pretinde acum că este tatăl copilului.

După ce carabinierii au fost chemaţi să intervină la Ospedale Civico, nu au putut să facă altceva decât să constate tensiunea dintre cei trei.

Mama a părăsit până la urmă spitalul cu nou-născutul în braţe şi alături de unul dintre cei trei, spunând că „el este adevăratul genitor”. Ceilalţi doi s-au uitat lung unul la celălalt, după care au plecat şi ei frustraţi.