Scandal în televiziune. Prezentatorul a fost dat afară fără preaviz

CNN l-a dat afară pe Chris Cuomo, fratele fostului guvernator de New York, acuzat de infracțiuni sexuale.

06 dec. 2021, 08:42
Scandal în televiziune. Prezentatorul a fost dat afară fără preaviz

CNN a anunțat că l-a concediat „cu efect imediat” pe jurnalistul Chris Cuomo, fratele lui Andrew Cuomo, fostul guvernator al statului New York care și-a pierdut funcția după ce a fost inculpat pentru agresiune sexuală. Acesta a fost implicat într-un adevărat scandal. CNN a explicat că a încheiat colaborarea cu prezentatorul Chris Cuomo „cu începere imediată”, după ce o firmă de avocatură a fost angajată să analizeze informații despre modalitatea în care și-a ajutat fratele când acesta a fost implicat într-un scandal. Totodată, suspendarea are loc pe o perioadă nedeterminată.

Reporter CNN, transmisiune live din mijlocul violențelor din Kabul: „Se simte ca şi când ai asistat la un moment destul de profund de istorie”

Producătorii şi alţi membri ai echipei programului „Cuomo Prime Time” vor rămâne angajaţi ai televiziunii. Pentru moment, locul lui Cuomo va fi luat de Michael Smerconish, care îl înlocuia în mod obişnuit.

„Chris Cuomo a fost suspendat săptămâna aceasta în aşteptarea evaluării noilor informaţii care au ieşit la lumină legat de implicarea lui în apărarea fratelui său. Am angajat o firmă de avocatură respectată să facă analiza şi am încheiat contractul cu el începând de acum”, a transmis CNN într-un comunicat.

De asemenea, CNN informează că, în timpul analizei, „au apărut informaţii suplimentare” iar investigația va continua „în mod corespunzător” în ciuda concedierii. Totuși, nu a fost detaliat despre ce „informaţii suplimentare” este vorba.

Jurnalistă CNN, pe străzile din Kabul. Cum a apărut Clarissa Ward în prima zi a noului Emirat Islamic al talibanilor

„Nu este modul în care aş fi vrut ca timpul meu petrecut la CNN să se încheie, dar v-am spus deja de ce şi cum mi-am ajutat fratele. Aşa că permiteţi-mi acum să spun, pe cât de dezamăgitor este, că nu aş putea fi mai mândru de echipa de la «Cuomo Prime Time» şi munca pe care am făcut-o împreună la emisiunea de la CNN numărul unu pe cel mai competitiv interval orar. Le datorez totul şi îmi va lipsi acel grup de oameni speciali care a făcut o muncă realmente importantă”, a reacționat Chris Cuomo.

Documentele emise la începutul acestei săptămâni de Letitia James, procuror general al statului New York, în urma unei anchete cu privire la fostul guvernator, arată că Chris Cuomo, în timp ce era angajat la CNN, lucra efectiv drept consilier neplătit al guvernatorului. Andrew Cuomo a demisionat în august, după ce procurorii au spus că a hărțuit persoane din echipa sa. Amintim că prezentatorul în vârstă de 51 de ani a lucrat la CNN începând cu 2013 şi era unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori ai postului de televiziune din SUA.


loading...
Partenerii noștri