SCANDAL în tenisul românesc. Ana Bogdan, AMENINŢATĂ de persoane din conducerea FRT

Ana Bogdan a dezvaluit ca a fost amenintata ca nu va mai fi convocata in lotul de Fed Cup. Sportiva sustine ca acest episod s-a petrecut in urma cu cateva luni, inaintea confruntarii cu Franta din semifinale Fed Cup.

03 iul. 2019, 08:32
SCANDAL în tenisul românesc. Ana Bogdan, AMENINŢATĂ de persoane din conducerea FRT

Ana Bogdan sustine ca amenintarile au venit din partea unor oameni cu putere, al caror nume nu vrea sa il dezvaluie.

„Am primit amenintari ca nu voi mai fi chemata la Fed Cup pentru ca au aparut prin presa niste lucruri cu care eu nu aveam nici cea mai mica legatura. Prefer sa nu spun… A trecut, a fost…”, a spus Ana Bogdan pentru Fanatik.

Articolele de presa despre care Ana Bogdan vorbeste vizau niste promisiuni neonorate ale FR Tenis fata de jucatoarele din lotul de Fed Cup.

BRD Bucharest Open 2019: Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Ana Bogdan, pe tabloul principal al turneului de la Bucureşti

Ana Bogdan a continuat, mentionand ca a fost deranjata si de felul in care au pus problema Alina Tecsor si Florin Segarceanu, cei care conduc echipa de Fed Cup: „Alina Tecsor mi-a spus, intr-adevar, ca trebuie sa am grija cum joc. Fata in fata, pe un ton normal, nu la telefon. Eram la federatie, cu doua zile inainte de plecarea spre SUA pentru Miami si ce turnee mai erau atunci. Ca poate vine Raluca Olaru si ca vor conta rezultatele din acele turnee. Cumva am simtit, clar, o presiune. E un pic aiurea sa spui unui sportiv „Ai grija ce faci, ce joci!”, mai ales ca eu treceam printr-o perioada delicata. Dar restul cu plata, cu banii, asta a fost o aberatie. Vorbesc cu Alina, suntem ok, doar ca a fost un moment mai delicat. Si pentru ea, si pentru mine. Eu am vrut ca domnul capitan Segarceanu sa clarifice situatia. Nu mi-a raspuns si i-am dat mesaj. Mi-a spus ca este foarte racit si vom discuta dupa turneul de la Miami. Asta a fost toata discutia pe care am avut-o cu FedCup-ul”.

Ana Bogdan a fost inlocuita in echipa de Fed Cup cu Raluca Olaru.