Scandal în trafic, aplanat de poliţişti după tragerea unui foc de avertisment

Un scandal între mai multe persoane a avut loc vineri seara într-o comună din judeţul Olt, după un conflict în trafic, iar poliţiştii au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, trăgând un foc de avertisment, care nu a provocat victime sau pagube materiale. În urma scandalului o persoană a fost rănită şi a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit news.ro.

RomaniaTV.net
10 aug. 2019, 10:59
Scandal în trafic, aplanat de poliţişti după tragerea unui foc de avertisment

Poliţiştii au fost anunţaţi, vineri, prin 112 de faptul că în comuna Grădinari are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.

„Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, pentru aplanarea conflictului fiind executat un foc de avertisment, în plan vertical, cu armamentul din dotare. În urma focului de avertisment nu au rezultat victime sau pagube materiale. Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, pe fondul unei şicanări în trafic între un bărbat, de 45 de ani, din comuna Grădinari şi un altul, de 20 de ani, din comuna Lungeşti, judeţul Vâlcea, a izbucnit un scandal, la care au participat mai multe persoane”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Pentru aplanarea conflictului au intervenit şi luptătorii din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Olt şi o grupă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt.

În urma scandalului o persoană a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.