SCANDAL ÎN USL: Victor Ponta nu ştia de întâlnirile Antonescu-Băsescu

Victor Ponta a afirmat că nu a fost informat despre discuţiile dintre liderul liberal şi preşedintele Traian Băsescu şi despre care Crin Antonescu a vorbit joi seară la un post de televiziune.

21 feb. 2014, 11:40
SCANDAL ÎN USL: Victor Ponta nu ştia de întâlnirile Antonescu-Băsescu

Victor Ponta a declarat, vineri, la Chişinău, că nu s-a întâlnit niciodată cu preşedintele Traian Băsescu fără să-i spună şi partenerului său, cu referire la liderul PNL, Crin Antonescu.

‘Eu nu m-am văzut niciodată cu domnul Traian Băsescu fără să-i spun şi partenerului meu, dar nu cred că există o obligaţie în acest sens’, a spus Ponta. 

Victor Ponta, despre discuţiile Antonescu-Băsescu: Fiecare se consultă cu cine crede de cuviinţă

Anterior, premierul Victor Ponta a afirmat că nu a fost informat despre discuţiile dintre liderul liberal şi preşedintele Traian Băsescu şi despre care Crin Antonescu a vorbit joi seară la un post de televiziune.

Preşedintele PNL spunea că, în afară de ceremoniile de învestitură a miniştrilor, s-a mai întâlnit cu şeful statului de vreo două ori, pentru a discuta teme de politică externă, cum ar fi cazul Republicii Moldova, unde urma să efectueze o vizită.

‘Eu cred că teme de politică externă (…) trebuie discutate chiar cu oameni pe care nu-i suporţi, dacă ei sunt preşedinte, ministru de Externe sau prim-ministru’, a spus Antonescu.

Citeşte şi Crin Antonescu îi cântă în strună lui Traian Băsescu. Vezi ce le dă de gol prietenia