Victor Ponta, despre discuţiile Antonescu-Băsescu: Fiecare se consultă cu cine crede de cuviinţă

Premierul Victor Ponta a declarat vineri că nu a fost informat despre discuţiile dintre liderul liberal Crin Antonescu şi preşedintele Traian Băsescu, despre care preşedintele PNL a vorbit joi seară la un post de televiziune.

RomaniaTV.net
21 feb. 2014, 11:26
Victor Ponta, despre discuţiile Antonescu-Băsescu: Fiecare se consultă cu cine crede de cuviinţă

„Nu am fost informat despre faptul că domnul preşedinte Crin Antonescu a discutat cu domnul preşedinte Băsescu înainte de vizita la Chişinău, dar cred că e un lucru bun faptul că ne consultăm… Sigur putea să se consulte cu Guvernul şi era şi mai bine. Fiecare se consultă cu cine crede de cuviinţă!, a afirmat premierul Victor Ponta în cadrul unei conferinţe de presă comune cu omologul său moldovean Iurie Leancă.

Ponta a adăugat că i-a asigurat pe oficialii de la Chişinău că „indiferent de bătăliile politice care există la Bucureşti (…), toate forţele politice susţin integrarea europeană a Republicii Moldova”.

Citeşte şi Crin Antonescu îi cântă în strună lui Traian Băsescu. Vezi ce le dă de gol prietenia

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seară, într-o emisiune televizată, că în afară de ceremoniile de învestitură a miniştrilor s-a mai întâlnit cu şeful statului de vreo două ori, pentru a discuta teme de politică externă, cum ar fi cazul Republicii Moldova, unde urma să efectueze o vizită.

„Eu cred că teme de politică externă (…) trebuie discutate chiar cu oameni pe care nu-i suporţi, dacă ei sunt preşedinte, ministru de Externe sau prim-ministru”, a spus Antonescu