Scandal într-o comună din Prahova! Oamenii legii au tras focuri de armă

Un scandal în care au fost implicate șase femei și trei bărbați a avut loc în comuna prahoveană Tinosu. Oamenii legii au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare și să aplice amenzi în valoare de 11.000 de lei, conform Inspectoratului de Poliție Județean.

RomaniaTV.net
19 oct. 2020, 08:06
Scandal într-o comună din Prahova! Oamenii legii au tras focuri de armă

„În această seară, în jurul orei 19,10 poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Cocorăştii Colţ au fost sesizaţi că în comuna Tinosu are loc un scandal între mai multe persoane. La faţa locului au fost direcţionate mai multe patrule, dar şi Serviciul pentru Acţiuni Speciale. Întrucât persoanele implicate nu s-au supus somaţiei verbale, unul dintre poliţiştii aflaţi la faţa locului a folosit armamentul din dotare, persoanele implicate supunându-se ulterior, fără victime”, precizează IPJ.

Citește și: Anisie: ISMB propune închiderea şcolilor şi mutarea cursurilor în online pentru 14 zile. Măsura se aplică şi în învăţământul privat

Cele nouă persoane au fost conduse la sediul Poliţiei. Oamenii legii au aplicat amenzi în valaore de 11.000 de lei, fiind aplicate 11 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991 in valoare de 1.000 lei fiecare.

„Niciuna din persoanele implicate nu a formulat plângere penală până la acest moment, între ele intervenind împăcarea, situația conflictuală rămânând în atenția polițiștilor. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încăierare, de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, precizează sursa citată.

Conform AGERPRES, scandalul a pornit ca urmare a neînțelegerii izbucnite între părinții unor minori care s-ar fi jucat fotbal în fața unui magazin.