Scandal într-un bloc din Galaţi. Poliţiştii au folosit spray lacrimogen VIDEO

Scandal monstru într-un bloc din Galați. Un bărbat a refuzat să se legitimeze în fața echipajului de poliție şi s-a luat la ceartă cu oamenii legii. Individul l-a agresat verbal pe polițist. Ca să-l calmeze pe scandalagiu, poliţiştii au folosit spray-ul lacrimogen. Tânărul a fost dus la secție şi amendat cu 6.500 de lei.

03 mai 2020, 04:38
Scandal într-un bloc din Galaţi. Poliţiştii au folosit spray lacrimogen VIDEO

Scandalul a avut loc în scara unui bloc din cartierul Micro 40, din Galaţi. Totul a pornit după ce doi poliţişti, aflaţi în patrulare, au observat un grup de mai multe persoane, pe care au vrut să Se legitimeze. Unul dintre bărbați a devenit recalcitrant.

El a ridicat vocea la poliţist, l-a ironizat şi a refuzat să şi spună numele, discutia cu omul legii desfăşurăndu se pe durata mai multor minute, în prezenţa mai multor locatari care nu aveau mască de protecţie. La un moment dat, scandalagiul a devenit recalcitrant şi a ridicat tonul şi mai mult, moment în care poliţistul a folosit sprayul lacrimogen pentru a-l imobiliza, pulverizându-i-l în ochi. Bărbatul a fost, ulterior, încătuşat şi dus la secţia de politie, unde s-a stabilit că are 32 de ani şi locuieşte la o altă adresă decât cea la care a fost găsit.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 5000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr 3/2020 şi cu amendă în valoare de 1500 de lei pentru refuz de legitimare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citeşte şi Scandal în Blaj. 30 de poliţişti şi jandarmi au intervenit pentru aplanarea conflictului. Nouă persoane au fost duse la audieri VIDEO