Scandal între jurnalişti importanţi, în direct la TV: „Un mediocru!” vs. „Un dobitoc!”

Radu Banciu a jignit un fost coleg de breaslă, Sorin Mihailovici, spunând despre acesta, într-o intervenție în direct, că ar fi fost un "mediocru" care nu a realizat nimic în presă.

16 sept. 2020, 17:45
Scandal între jurnalişti importanţi, în direct la TV: „Un mediocru!” vs. „Un dobitoc!”

Sorin Mihailovici a fost invitat la Look Sport LIVE pentru un interviu în cadrul emisiunii moderate de Geanina Iacob. Stabilit în Canada, de aproape douăzeci de ani, acesta a fost invitat să povestească despre viața sa și proiectele sale actuale.

Radu Banciu îl desfiinţează pe Liviu Dragnea. „Un nimeni absolut! Ăsta conducea România, bă!”

Radu Banciu a intervenit telefonic, în direct, pe finalul emisiunii și, în stilu-i caracteristic a lansat o mulțime de insulte și jigniri la adresa fostului său coleg de breaslă.

„Unul dintre regretele mele este că l-am cunoscut ca jurnalist pe Sorin Mihailovici. Nu mi-a lăsat o impresie bună nici mie, nici colegilor mei. Dar nu zic că ce face acum nu e de calitate. Asta ne demonstrează ce ne zicea nouă un profesor la facultate, anume că poți să fi prost cu meseria ta, dar la un moment dat să existe o cotitură a destinului care să întoarcă favorabil lucrurile. Poate că așa s-a întâmplat în cazul lui. Era un jurnalist mediocru, nu a demonstrat nimic. Nu e o jignire, asta cred eu. Nu fac pe ipocritul”, a spus Radu Banciu.

Radu Banciu, avertisment după decizia autorităţilor de a începe şcoala. „Va fi o debandadă fără precedent”

Sorin Mihailovici nu l-a întrerupt pe prezentatorul TV și l-a lăsat să-și încheie atacurile insultătoare. A ținut, totuși, să aibă ultimul cuvânt și să-i dea o replică fostului său coleg, pe cât de scurtă, pe atât de clarificatoare: „Un dobitoc!”.