Un deputat PSD a făcut scandal şi a ameninţat un poliţist pe aeroport după ce agentul i-a cerut să se legitimeze

Un scandal de zile mari a avut loc la aeroportul din  Suceava, cu doar câteva ore înainte de trecerea dintre ani. Un poliţist a fost ameninţat de un deputat PSD, Răzvan Rotaru, după ce omul legii i-a cerut să mute maşina pentru că parcase neregulamentar.

RomaniaTV.net
07 ian. 2020, 09:38
Un deputat PSD a făcut scandal şi a ameninţat un poliţist pe aeroport după ce agentul i-a cerut să se legitimeze

Toată întâmplarea a fost povestită de Bogdan Bănică, criminalist la IPJ Suceava și președintele executiv al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS, pe reţelele de socialiazare, postând şi un video cu deputatul de Botoşani.

Când mai toţi românii întindeau mesele şi pregăteau şampaniile, colegul meu era la datorie, în Aeroportul Suceava. Asigura măsuri de defluire a traficului în parcarea aeroportului pentru a ajunge fiecare cât mai repede acasă. Observă un autoturism parcat neregulamentar şi i se adresează şoferului:
– Vă rog din suflet să eliberaţi zona, fără scandal…
Pe principiul „pe mine mă vezi, pe ăla nu”, conducătorul auto începe cocălăreala. Ce nu e prins în filmare e că i se solicită documentele de identitate, la care, surpriză: – Nu îţi dau niciun act, bă, sunt deputatul ROTARU RĂZVAN-ILIE, şi îi flutură poliţistului un carton cu poză ştampilată„, povestește Bănică pe pagina sa de Facebook.

Bănică susține că deputatul Rotaru l-ar fi amenințat pe polițist, însă momentul nu a fost filmat, dar poate fi probat cu martori şi urmează o plângere penală pe numele lui Răzvan Rotaru, pentru ultraj.

Pentru oprire neregulamentară, nerespectarea indicaţiilor poliţistului, neînmânarea documentelor pentru control şi tulburarea ordinii şi liniştii publice a câştigat o amendă de 2.240 lei. Başca permisul suspendat.„, adaugă Bănică.

Deputatul Răzvan Rotaru are altă versiune

Deputatul Răzvan Rotaru recunoaște că în seara cu pricina a fost pe Aeroportul Suceava, însă a negat existența vreunui incident.

Într-adevăr, am oprit pentru câteva minute și nici nu am coborât de la volan, dar în spatele meu era un șir lung de mașini. Nici vorbă de amenințări, pentru că la drept vorbind nu sunt ministru de Interne, ci un simplu om. Despre procesul verbal de sancționare, nu știu să fi fost întocmit așa ceva…și pentru ce anume ?! Dacă așa stau lucrurile cum relatați, atunci voi depune și eu plângere împotriva polițistului”, a spus deputatul Răzvan Rotaru, pentru „Monitorul de Botoșani”.