Simona Hapciuc îl desfiinţează pe Culiţă Sterp de la Survivor România: „Este parşiv şi răutăcios”

Simona Hapciuc de la Survivor România a vorbit despre experienţa sa din Republica Dominicană şi îl desfiinţează pe Culiţă Sterp. Este de părere că artistul şi Sebastian sunt cei care au alimentat certurile și tensiunile în competiție.

10 mart. 2021, 16:52
Simona Hapciuc îl desfiinţează pe Culiţă Sterp de la Survivor România: „Este parşiv şi răutăcios”
Simona Hapciuc îl desfiinţează pe Culiţă Sterp de la Survivor România

Simona Hapciuc îl desfiinţează pe Culiţă Sterp de la Survivor România. „Problemele au început când au fost aduși Sebi și Ana în concurs, iar eu m-am certat cu Sebi foarte tare.

La început am dormit pe aceeași pătură, dar apoi a fost discuția cu Moro și Elena Marin, iar Sebi nu este omul care să accepte criticile. Iar eu fiind atât de vocală, eram mereu ca un ghimpe în coasta lui. După câteva zile și-a luat și pătura de lângă mine. De la Sebi și de la Culita s-au rupt lucrurile, nu de la Zanni”, a declarat Simona Hapciuc.

Citeşte şi: Majda, eliminată de la Survivor România. Mesajul puternic pe care l-a transmis foştilor coechipieri: „Să aibă grijă să joace acest joc, dar să nu lase acest joc să se joace cu ei”

Simona Hapciuc îl desfiinţează pe Culiţă Sterp de la Survivor România

Antrenoarea de fitness

susține că a fost jignită de Culiţă pentru motivul că este o mamă singură. Mai mult decât atât, Faimoasa susține că a comparat-o cu actuala iubită a artistului, Daniela Iliescu.

Culiță are același caracter ca Sebi, este foarte parșiv și foarte răutăcios. Pentru că vine dintr-o familie bună și cu mai mulți bani, că este cântăreț, că este cunoscut, simte nevoia să discrediteze pe cei din jur și să fie superior, chestie pe care eu nu o accept. Am avut niște discuții cu el pentru că el mă făcea proastă și îmi scotea ochii cu faptul că am ales să îl fac pe Dimitrie la puțin timp în relația cu Dimi.

Avea chestia asta, că femeia trebuia să stea acasă. „Ai făcut tu ceva de te-a lăsat bărbatul ăla! Uite la Daniela mea, daca eu nu îi fac nimic, ea stă acasă cuminte și mă așteaptă”. Avea misoginismul ăsta în el pe care eu nu pot să îl înțeleg. Eu aveam o chestie cu adusul lemnelor, nimeni nu aducea lemne și eu eram cu brațele pline de lemne, mă durea și genunchiul și îmi zice „bine că stai pe plajă, dar lemne pentru foc mai aducem și noi?!”, a adăugat Simona Hapciuc, la Kanal D.