Scandal la audierea lui Dincă. Tonel Pop: M-a ameninţat, a sărit să mă bată, întreba dacă am fete să fie violate, procurorii se amuzau

Gheorghe Dinca a fost scos din nou din arest şi dus la audieri în dosarul răpirii Luizei şi Alexandrei. La audiere au participat şi avocaţii rudelor Luizei Melencu. Prezenta acestora şi reclamaţiile lor legate de faptul că procurorii nu i-ar fi luat declaraţii lui Dincă, ci s-ar fi rezumat la a prelua noi date din carnetul în care Dincă face notiţe în arest, l-ar fi enervat pe Gheorghe Dincă, potrivit avocatului Tonel Pop. Apăratorul familiei Melencu a povestit, într-o intervenţie telefonică la România TV, că Gheorghe Dincă ar fi sărit să-l bată şi că l-ar fi întrebat dacă are copii, fete, acestea vor fi violte. Scena s-ar fi petrecut de faţă cu procurorii şi poliţiştii, care se amuzau, acuză Tonel Pop. 

RomaniaTV.net
02 dec. 2019, 08:54
Scandal la audierea lui Dincă. Tonel Pop: M-a ameninţat, a sărit să mă bată, întreba dacă am fete să fie violate, procurorii se amuzau

Scene halucinante la sediul Poliției Române la audierile lui Dincă. Monstrul din Caracal l-a amenințat pe Tonel Pop chiar în timpul audierilor. Gheorghe Dincă i-ar fi amenințat chiar și copiii avocatului, totul sub ochii procurorilor care nu au intervenit deloc să îl oprească pe acesta, spun avocații familiilor fetelor.  Scandalul ar fi pornit de la faptul că, susţine Tonel Pop, „procurorii au facut o alta ilegalitate”.

Avocatul lui Gheorghe Dincă îl contrazice pe Tonel Pop: Nu a fost niciun ring de box, dl Dincă nu a fost violent la adresa avocatului

„Gheorghe Dincă s-a inflamat pentru că colega mea a atras atenţia procurorului că nu considera normal să nu se citeasca declaratia şi pur si simplu sa semneze declaraţia. I-au facut semn lui Dinca, avea o regie facuta, si Dincă a sarit la noi. (…) Lucrurile au fost foarte grave, le vom consemna în plângere penala impotriva procurorilor si a lui Dincă. Nu au vrut sa intervină, l-au lasat să îşi faca numarul. Era clar că vorbisera cu el. O să cer protectie pentru copii. A fost amenintata si colega mea, ceva ce nu isi poate imagina nimeni. Sunt socat, nu am cuvinte. (…) Gheorghe Dincă ne-a intrebat daca avem fete sa fie violate, de fata cu procurorii si acestia se amuzau. Voi face noi plangeri penale, nu am ajuns sa ma ameninte Dinca, sa ma intrebe daca am fete si procurorii sa se amuze. Facem apel la presedinte si premier sa ne primeasca in audienta”, a declarat avocatul Tonel Pop, la România TV.

„Au făcut o declaraţie de trei rânduri în care au spus că Dincă îşi recunoaşte declaraţia din arest. Acum doar au mai citit declaraţia din calculator, au semnat că Dinca îşi susţine declaraţia. Aşa ceva nu s-a mai pomenit, să vii cu scrieri din penitenciar şi să ti le facă drept declarartie. Înainte să deschidă camera ne-au amenintat, au refuzat sa ia atitudine si apoi Dinca a sărit la mine si a spus ca sunt sobolan si ma termina. M-a intrebat daca am copii, cine are fete o sa fie violate. Procurorii il incurajau prin mimică”, a declarat avocatul Tonel Pop, la România TV.

Şi mama Luizei Melencu a declarat, la România TV, că îl roagă pe preşedintele Klaus Iohannis şi pe premierul Ludovic orban să-şi facă timp şi să-i primească în audienţă.