Scandal la Burlăciţa: Daniela Crudu s-a îndrăgostit de un concurent eliminat

Într-o postare misterioasă pe Facebook, vedeta vorbeşte de noua dragoste secretă. Un admirator dezvăluie identitatea bărbatului şi ce să vezi, surpriză.

RomaniaTV.net
25 sept. 2015, 14:38
Scandal la Burlăciţa: Daniela Crudu s-a îndrăgostit de un concurent eliminat

BURLACIŢA 2015: Daniela Crudu trece printr-o perioadă bună a carierei. A scăpat de rolul de eternă asistentă a lui Capatos şi are propriul show TV, Burlăciţa, difuzat de Antena 1.

Emisiunea e una jenantă, în care mai mulţi haidamaci încearcă s-o cucerească pe divă. Dar au apărut problemele, ultima ediţia a fost abia pe locul patru în topul audienţelor, fiind depăşită pe segmentul orar de Pro TV cu „Visuri la cheie”, de Kanal D, dar şi de Antena 3.

Dosarul PROSTITUATE DE LUX. Cine le-a turnat pe Daniela Crudu şi Mădălina Pamfile

E grea viaţa de vedetă TV, dar fosta dansatoare în cluburi de noapte şi-a dorit foarte mult această poziţie. Rămâne de văzut cât va rezista în prime-time.

Daniela Crudu s-a lansat în show-bizul autohton în urmă cu cinci ani când a fost selectată de Capatos pentru poziţia de asistentă la un Show Păcătos. 

Apoi, a început o relaţie cu Cristi Tănase, fotbalist la Steaua pentru o vreme. Această relaţie a adus-o în atenţia presei, iar Gigi Becali, patronul echipei Steaua a stopat idila prin intervenţii şi ameninţări la diferite posturi de televiziune. Acesta credea că Tănase joacă prost pentru că s-a îndrăgostit de dansatoare.

Daniela Crudu, dezvăluiri din intimitate: Avansuri de la femei şi cătuşe în dormitor

După o scurtă suferinţă, drumurile celor doi s-au despărţit, Daniela Crudu fiind implicată în mai multe scandaluri televizate cu diverşi manelişti.
Viaţa vedetei nu este una uşoară. Existenţa ei se desfăşoară mereu la marginea societăţii, acolo unde popularitatea are legătură cu violenţa. Daniela Crudu încearcă cu disperare să scape de acel mediu, dar proiectele par a o aduce mereu în acelaşi punct.
”Pentru mine, acesta este cel mai important proiect în care am fost implicată până acum. Nu am avut niciodată ocazia să cuceresc atât de mulți bărbați, foarte diferiți unul de celălalt. 

Daniela Crudu a dezvăluit care a fost cel mai ciudat loc în care a făcut sex

Mă bucur că am acceptat să fiu parte din acest show și că am avut curajul să mă arunc în aventura asta. Am plecat la drum cu cele mai mari așteptări, dar și înarmată cu toată puterea mea de seducție. Am avut inima deschisă, am vrut să mă îndrăgostesc, mi-am pus sufletul pe tavă în acest show, am fost foarte naturală și am făcut tot ceea ce am simțit. Să găsesc omul potrivit pentru mine a fost scopul meu. Telespectatorii vor vedea o Daniela Crudu pe care nu o cunosc. Nu am avut niciodată ocazia să arăt la televizor sentimentele mele, emoțiile mele sau genul de bărbat care îmi place. Sunt sigură că îi voi suprinde”, a declarat gazda show-ului TV. Din cuvintele ei reiese clar faptul că, prin această emisiune, şi-a împlinit un vis, scrie eva.ro.

A reuşit, în sfârşit, s-o egaleze pe marea sa rivală, Bianca Drăguşanu. Cele două au fost colege multă vreme în emisiunea lui Dan Capatos, iar Bianca a fost Burlăciţa Antenei 1 înainte de Daniela Crudu. La capătul sezonului se va putea spune cine a avut un succes mai mare.
În aceste zile se vorbeşte foarte mult de noul iubit al Danielei Crudu. O postare misterioasă pe Facebook: ”Noi gândim la fel, simţim la fel” şi două imagini în care se află în braţele unui bărbat fără chip (imaginea este tăiată, Daniela Crudu dorind să-i ascundă identitatea) au stârnit imaginaţia fanilor.

Daniela Crudu, trecut dubios 

Până la urmă, un prieten al vedetei a anunţat că cel din imagine este Ciprian Azoiţei, un angajat al Antenei 1, membru PNL, fost angajat al Prima TV şi fost concurent al emisiunii de mare succes la începutul anilor 2000, Big Brother. Dar, atenţie, cea mai mare surpriză e faptul că Ciprian Azoiţei a fost şi unul dintre cei 19 concurenţi ai show-ului Burlăciţa din acest sezon, show pe care l-a părăsit din prima seară.