Scandal la C.A.R Expres CFR: Angajaţii şi-au luat vile de vacanţă pe BANII PENSIONARILOR

Angajaţii de la C.A.R. Expres CFR şi-au cumpărat vile de vacanţă, maşini şi au risipit banii la petreceri, totul pe spatele bătrânilor pensionari pe care trebuiau să îi ajute.

RomaniaTV.net
06 apr. 2014, 14:33
Scandal la C.A.R Expres CFR: Angajaţii şi-au luat vile de vacanţă pe BANII PENSIONARILOR

Un scandal imens s-a iscat după ce s-a descoperit că angajaţii C.A.R Expres CFR din sectorul 1 au folosit fondurile pensionarilor pentru a-şi achiziţiona vile la munte şi maşini şi a-şi petrece vacanţele în lux.

Unii dintre pensionari s-au pomenit cu somaţii de executare, de la executori judecătoreşti, prin care erau avertizaţi că vor fi executaţi silit pentru că nu şi-au onorat creditele. Credite pe care pensionarii nici nu le-au făcut, potrivit România TV.

Astfel, angajaţii C.A.R au făcut credite pe spinarea pensionarilor de aproximativ 1 milion de euro. Pensionarii vizaţi de somaţiile executorilor au făcut plângere la Poliţie. Ofiţerii au descoperit că preşedintele C.A.R.-ului, casierul, juristul şi alţi foşti angajaţi ai instituţiei au pus la cale această afacere bănoasă.

Cum a funcţionat

Escrocii au făcut copii după actele de identitate a peste 600 de persoane şi, au completat dosarele de credit, au făcut contracte de împrumut de până la 10.000 de lei şi, pe toate aceste acte i-au semnat în fals pe pensionari. Astfel au reuşit să fure aproximativ 1 milion de euro.

Citeşte şi Atenţie. Doi adolescenţi au născocit o nouă metodă de escrocherie: „Alo, bunica, am datorii!”

Anchetatorii de la Secţia 5 au audiat 19 persoane. Multe dintre acestea urmează să fie aduse în faţa judecătorilor care se vor pronunţa privind emiterea de mandate de arestare.