Scandal la CFR Cluj după câştigarea campionatului: „Nu suntem plătiţi din martie, e inadmisibil”

Mijlocaşul croat Damjan Djokovici, care nu a jucat pentru CFR Cluj în finala campionatului cu CS Universitatea Craiova, din cauză că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a aruncat o umbră pe succesul formaţiei ardelene, dezvăluind că jucătorii sunt neplătiţi din martie.

RomaniaTV.net
04 aug. 2020, 05:52
Scandal la CFR Cluj după câştigarea campionatului: „Nu suntem plătiţi din martie, e inadmisibil”

„Sunt sub contract cu CFR, cred că toată lumea fotbalistică ştie că, la 30 de ani, nu mai am mult de jucat şi dacă vine o ofertă mai bună pentru mine din punct de vedere sportiv, un proiect bun, şi mai ales economic, sper că şi lumea de la CFR mă va înţelege. Până acum sunt jucătorul CFR şi în seara asta sărbătoresc câştigarea celui de-al treilea titlu la rând. Nu ştiu cine a promis ce a promis, dar întâi jucătorii trebuie să fie plătiţi. Noi nu suntem plătiţi din luna martie şi cred că e ceva inadmisibil. Nu ştiu cine ce promite (n.r. – transferuri), dar cred că grupul acesta care a câştigat pe teren trebuie să fie plătit. În rest, toate promisiunile de la nu ştiu cine vin sunt istorie. Nu vreau explicaţii vreau să văd banii în cont, la fiecare om din echipa asta. Mai ales după ceea ce am făcut anul acesta cred că merităm şi noi respect. Din păcate au fost (n.r. – probleme) şi în trecut şi îmi pare rău pentru toţi colegii mei. Nu e vorba numai de bani, e vorba şi de respect. Şi dacă cineva nu îşi ţine cuvântul, pe mine mă deranjează. Dar asta e o discuţie pentru mai târziu, cred că astăzi trebuie să sărbătorim toţi, împreună”, a declarat Djokovici, la Telekom Sport.

Patronul lui CFR Cluj, reacţie tăioasă după al treilea succes consecutiv în Liga 1. „Alţii au încercat să câtige titlul pe după mese!” 

El s-a bucurat de victoria echipei lui în finala campioantului, cu CSU Craiova, şi a precizat că a aruncat Ipad-ul după ce oltenii au deschis scorul.

„Mă bucur foarte mult pentru performanţa echipei şi e ceva fantastic, trei campionate la rând! Bravo, băieţii, bravo, CFR! (n.r. – după golul lui Nistor) Am aruncat Ipad-ul şi după aia m-am uitat pe laptop, dar mă bucur că a mers şi pe laptop şi am văzut un meci chiar fantastic, abordat de o echipă cu caracter, care a revenit după 0-1 şi a întors scorul fantastic. Dorinţa şi spiritul au făcut diferenţa. După atâtea probleme cu corona(virusul), echipa a arătat că are caracter şi că e o echipă mare. E greu prentru toată lumea care a avut corona, pentru toţi coechipierii mei, trebuie să-i mulţumesc lui Dumnezeu că nu am avut simptome, dar alţii au avut probleme mult mai mari. După două săptămâni de izolare, am de sărbătorit în seara asta. Nu am crezut la început, mi-a mers bine personal, acum am rezolvat problema. CFR a arătat în cele mai grele momente că poate face imposibilul, după toate problemele şi după accidentarea de la încălzire a unui coechipier. Cred că echipa chiar a arătat că are caracter şi mare dorinţă şi Dumnezeu ne-a răsplătit pentru asta”, a afirmat el.

Formaţia CFR Cluj a câştigat al treilea titlu consecutiv de campioană a României, al şaselea din istorie, luni seară, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, în ultima etapă a play-off-ului ediţiei 2019/2020 a Ligii I, meci disputat în sistem de finală. Partida s-a disputat ca o finală ca urmare a unei decizii a Comitetului Executiv al FRF. Dacă după două reprize era egalitate, s-ar fi trecut la prelungiri şi eventual la lovituri de departajare.

CFR Cluj a mai câştigat titlul în 2008, 2010, 2012, 2018 şi 2019.

La Craiova, CFR Cluj a revenit de la 0-1, după ce craiovenii au deschis scorul prin Nistor ’10. Pentru clujeni au marcat apoi Vinicius ’36, Boli ’56 şi Deac ’77 (penalti).


loading...