Scandal la cozile pentru înmatricularea maşinilor

Scandal la serviciul de înmatriculări auto din Prahova. Sute de oameni stau la coadă în faţa instituţiei încă din zorii zilei. Autorităţile spun că au suplimentat programul şi spun că şoferii nu au de ce să doarmă în maşină pentru a depune actele. Chiar şi aşa spiritele s-au încins, iar jandarmii au fost nevoiţi să aplaneze conflictul.

08 feb. 2017, 15:14
Scandal la cozile pentru înmatricularea maşinilor

Scandalul de la serviciul de înmatriculări Ploieşti a pornit de la listele paralele făcute de cei care, încă de săptămâna trecută, aşteaptă să le vină rândul la ghişeu.

Există şi un ghişeu special pentru programări online, însă nu mai sunt locuri până în martie. Astfel, oamenii aleg să stea ore în şir la coadă şi să facă liste paralele, sperând să rezolve mai repede. Autorităţile spun că programul a fost prelungit şi că, zilnic, sunt înregistrate sute de dosare.

„Am mărit numărul de ghişee, am suplimentat la înmatriculări cu un ghişeu in functie de capacitatea locatiei. Am marit si programul de lucru, joi avem program prelungit pana la 18.30”, a declarat Roxana Râmneanţu, şef serviciu înmatriculări.

Eliminarea taxei de mediu, de la 1 februarie, a dus la triplarea numărului de cereri de înmatriculări, numai în judeţul Prahova.