Scandal la emisiunea cu mămici. Sânziana Buruiană, replică dură pentru Oana Roman și Cristina Șișcanu

Un scandal imens a fost declanşat în emisiunea "Mămici de pitici cu lipici", difuzată de Antena Stars, după ce și-au făcut apariția încă două vedete cu copii: Oana Roman (cu Izabela) și Cristina Șișcanu (cu Petra).

27 ian. 2021, 14:39
Scandal la emisiunea cu mămici. Sânziana Buruiană, replică dură pentru Oana Roman și Cristina Șișcanu
Cristina Şişcanu

Scandal la emisiunea cu mămici. Plecate la o pensiune din Sibiu, la o ieșire cu copiii la munte, pentru a filma, Oana Roman și Cristina Șișcanu s-au delimitat de la bun început de Sânziana Buruiană și de Elena Ionescu. Astfel, în emisiune deja s-au făcut două găști, care au început prin a-și trimite înțepături până s-a ajuns la acuze și un scandal.

Scandal la emisiunea cu mămici

Oana Roman și Cristina Șișcanu au avut comentarii negative legate de pensiunea aleasă de echipa emisiunii, așa că au plecat să stea separat de restul lumii, la un hotel de cinci stele. Sânziana Buruiană, venită la munte cu soțul, Nicoale Zuluf, și cu cele două fetițe, a luat foc!

„Nici nu au băgat-o în seamă pe Elena. Eu sunt de partea Elenei. Și după aceea au început cu înțepăturile și la adresa mea. S-a luat al meu de ele, le-a zis că le-ar duce la biserică și la cimitir în fiecare zi, să nu mai facă diferențe între oameni, să vadă că toți tot la cimitir ajungem. Cât despre Roxana Vancea, ea nici nu ne-a onorat cu prezența. Noi nu suntem așa de prețioase ca Oana Roman și Cristina Șicanu, nu am venit să stăm la cinci stele. Așa e, m-aș duce și eu la spa și la jacuzzi, dar dacă copilul meu e fericit, sunt și eu fericită. Este bine să ne lăsam fițele acasă! Sau ne luăm o mașină mai mare unde să încapă și fițele, și orgoliile, și tot. Nu știu cum se va desfășura emisiunea în continuare, acum chiar nu era cazul să avem parte de fițele astea ale lor”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Click!.

Elena Ionescu, mărturisiri despre relaţiile amoroase după operaţiile estetice

Conflictul nu s-a oprit aici, dimpotrivă, avea să explodeze atunci când, la pauză, cu camerele oprite, Cristina Șișcanu a făcut o acuzație gravă la adresa Elenei Ionescu, câștigătoarea ultimei ediții Survivor România. „Așa câștigă unii, furând orezul altora”, a spus aceasta, stârnind furia fostei cântărețe de la Mandinga. „Când toată lumea se pregătea să plece, echipa de emisie închisese camerele, Cristina a aruncat deja vorba: uite cum câștigă unii care fură orezul! Șișcanu are ceva cu Elena de la Survivor”, a mai povestit Sânziana Buruiană.

Cristina Şişcanu le dă peste nas celor care spun că îşi modifică pozele: „Am slăbit pentru că mă mâncaţi de posterior şi s-a micşorat”

Elena Ionescu a replicat şi ea: „Dacă furam orezul așa cum zici tu, trebuia să mai fure și alții. Dar eu înțeleg, când vii acasă și nu se mai întâmplă nimic după. Mă ignori acum. Mi-ar plăcea să-mi spui personal. Preferi să le faci pe la spate, urât! Normal că ești frustrată că ai plecat prima de acolo”.

„Pe noi ne desparte un ocean, femeia e foarte agresivă, e foarte modestă intelectual”, a replicat Cristina Şişcanu.