Scandal la înmormântarea lui Petrică Mîţu Stoian. Oamenii s-au călcat în picioare pentru o poză cu sicriul artistului: „Să vină Poliţia!”

Scandal la înmormântarea lui Petrică Mîţu Stoian. Oamenii s-au călcat în picioare pentru a putea face o fotografie cu sicriul în care îşi dormea somnul de veci marele artist.

11 nov. 2021, 09:34
Scandal la înmormântarea lui Petrică Mîţu Stoian. Oamenii s-au călcat în picioare pentru o poză cu sicriul artistului: „Să vină Poliţia!”

Scandal la înmormântarea lui Petrică Mîţu Stoian. Marele artist a fost înmormântat miercuri, 10 noiembrie, la cimitirul Ungureni din Craiova. Sute de oameni l-au condus pe ultimul drum.

Scandal la înmormântarea lui Petrică Mîţu Stoian: „Să vină Poliţia!”

Cântăreţul de muzică populară a fost înmormântat, miercuri, în ropote de aplauze. Sute de persoane au vrut să-şi ia rămas bun de la cel care i-a încântat o viaţă cu vocea şi cântecele sale. În momentul în care sicriul cu trupul neînsufleţit al artistului de muzică populară a fost scos din Teatrul Naţional din Craiova, oamenii s-au călcat în picioare pentru a putea să-l vadă pentru ultima dată şi să facă o fotografie cu sicriul în care se afla Petrică Mîţu Stoian.

Citeşte şi Niculina Stoican, mesaj emoţionant despre Petrică Mîțu Stoian, după ce a fost acuzată că l-a umilit

Mai multe persoane au început să se îmbrâncească pentru a ajunge mai repede lângă maşina mortuară. La un moment dat, oamenii au cerut să vină poliția pentru a calma situația.

„Să vină poliția locală”, au strigat câțiva dintre cei care au venit să-i aducă un ultim omagiu interpretului, potrivit spynews.ro.

Petrică Mâțu Stoian a lăsat multă durere în urma sa. Familia şi prietenii săi sunt în stare de şoc.

Constantin Enceanu, prietenul lui Petrică Mîţu Stoian, a făcut declaraţii cutremurătoare în ziua înmormântării artistului, în direct la România Tv.

„Dacă e să referim la ziua de azi, a fost o zi extrem de încărcată emoţional. Toţi am pus suflet ca să organizăm funeraliile aşa cum credem că şi-ar dorit Petrică Mîţu Stoian. Din dorinţa de a fi fericit, plecând în lumea fără dor, cei dragi rămaşi s-au străduit să facă tot posibilul să nu-l facem de ruşine şi nu l-am făcut.

Din momentul în care a sosit la Craiova, la Ansambulul folcloric „Maria Tănase”, unde colega mea Niculina Stoican şi toţi membrii ansamblului au făcut tot ce le-a stat în putinţă ca lucurile să fie extraordinar de reuşite.

Sosirea lui de marţi de la ora 10 în foierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu”.. A fost alături de Petrică şi Dumnezeu. A fost o vreme extraordinar de frumoasă. Şi soarele a zâmbit pentru că a văzut că lumea îl iubeşte şi Petre pleacă dincolo oarecum cu sufletul împăcat din punctul ăsta de vedere. Cred că şi el aşteaptă ca lucrurile să fie elucidate şi să se afle adevărul”, a dclarat Constantin Enceanu la România Tv.

În timpul înmormântării, una dintre suroriile lui a cedat. Nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile şi după ce sicriul a fost coborât în groapă, femeia s-a aşezat pe mormânt şi a început să plângă fără oprire.

Petrică Mâțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Reşiţa, la scurt timp după ce a făcut un tratament post-covid la o clinică privată din Reșița.

Citeşte şi Ministrul Sănătăţii, prima reacţie în cazul morţii lui Petrică Mîţu Stoian: „E inacceptabil!”