Scandal la înmormântarea unei fete de 13 ani. Cortegiul funerar nu a fost lăsat să intre pe strada unde locuieşte şoferul care a lovit-o pe trecerea de pietoni

A fost scandal la înmormântarea unei adolescente în vârstă de 13 ani, din judeţul Dâmboviţa. Rudele au luat foc după ce poliţiştii nu le-au permis să intre pe strada unde locuieşte şoferul care a lovit-o pe fată pe trecerea de pietoni.

12 iul. 2022, 19:18
Scandal la înmormântarea unei fete de 13 ani. Cortegiul funerar nu a fost lăsat să intre pe strada unde locuieşte şoferul care a lovit-o pe trecerea de pietoni

Scandal la înmormântarea unei fete de 13 ani, după ce poliţiştii nu au permis cortegiului funerar să intre pe strada pe care locuieşte cel care a lovit-o pe adolescentă cu maşina pe trecerea de pietoni.

Scandal la înmormântarea unei fete de 13 ani. Poliţişti loviţi cu pumnii şi picioarele de rudele adolescentei

Citeşte şi Accident grav în Dâmboviţa. Un camion care circula cu viteză mare a intrat într-o biserică

Când au văzut că nu pot intra pe strada pe care locuieşte şoferul vinovat de moartea fetei, rudele au început devină agresive şi să-i lovească pe poliţişti.

”Având în vedere numărul mare de participanţi, precum şi nemulţumirea acestora referitoare la refuzul de a aproba schimbarea traseului cortegiului funerar, forţele de ordine au intervenit, moment în care persoanele participante s-au manifestat agresiv şi ar fi lovit cu pumnii şi picioarele 5 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa”, informează oficiali din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, potrivit News.ro.

Potrivit sursei citate, pe parcursul manifestării, forţele de ordine (poliţişti şi jandarmi), au utilizat mijloacele din dotare, neînregistrându-se victime din rândul participanţilor.

Oamenii legii au reuşit în cele din urmă să-i liniştească pe participanţii la procesiunea funerară.

În urma incidentelor a fost constituită o echipă complexă de cercetare fiind efectuate verificări de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Reamintim că accidentul în care fata a fost lovită pe trecerea de pietoni din Târgovişte a avut loc joi seară. Vinova de tragedie ar fi un tânăr în vârstă de 23 de ani.

Citeşte şi Accident înfiorător în Dâmboviţa. Un tânăr de 19 ani a murit pe loc după ce s-a ciocnit cu BMW-ul de un camion. „A vrut să se sinucidă!”