Scandal la metrou. Un tânăr a fost lovit şi lăsat inconştient pentru că şi-a bătut joc de oamenii care purtau mască

Un tânăr a fost lovit şi lăsat inconştient, după ce şi-a bătut joc de oamenii care purtau măşti de protecţie la metrou. Totul s-a întâmplat într-un metrou din Londra. Imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare. 

RomaniaTV.net
18 aug. 2020, 05:22
Scandal la metrou. Un tânăr a fost lovit şi lăsat inconştient pentru că şi-a bătut joc de oamenii care purtau mască

Scandalul a început imediat ce tânărul s-a urcat fără mască de protecţie în metroul din Londra. Acesta a început să-şi bată joc de cei care purtau măştile de protecţie şi să-i numească „animalele mele de companie”. Tânărul a continuat să-i jignească pe ceilalţi călători, despre care spunea că sunt imigranți și le cerea să se întoarcă acasă.

Mai mulţi tineri de culoare i-au atras atenţia, însă, bărbatul a continuat să facă remarci rasiste şi i-a spus unei fete, care filma cu telefonul mobil, că aceștia sunt sub demnitatea albilor.

În acel moment, unul dintre tinerii de culoare s-a apropiat de acesta și l-a lovit cu pumnul în față, potrivit Daily Mail. Imaginile cu tânărul care s-a prăbuşit şi a rămas inconştient pe podeaua metroului au devenit virale pe reţelele de socializare. 

Citeşte şi S-a sinucis folosind masca de protecţie, a fost găsit fără suflare în celulă. Reacţia autorităţilor