Scandal la poarta fostului președinte Ion Iliescu. „Moartea” Marian Ceauşescu a mers să-l sorcovească

Scandal la poarta fostului președinte al României, Ion Iliescu. Protestatarul Ceaușescu s-a dus la usa fostului șef de stat și a făcut scandal în prima zi din an.

02 ian. 2023, 14:38
Scandal la poarta fostului președinte Ion Iliescu. „Moartea” Marian Ceauşescu a mers să-l sorcovească

A fost scandal în faţa casei fostului preşedinte al României Ion Iliescu, în prima zi din 2023. Protestatarul Marian Ceauşescu a mers la locuinţa lui Iliescu pentru „a-l sorcovi”.

Citeşte şi: Pentru ce este acuzat Ion Iliescu în dosarul Revoluţiei. Parchetul General a publicat rechizitoriul: Nu există probe relevante ale existenţei teroriştilor în decembrie 1989

„Am venit cu Sorcova la Iliescu, dar moartea nu a venit sa îl ia. A venit sa îl sorcoveasca pe criminalul Iliescu. Nici eu nu vreau sa îl iau. Criminalul Iliescu, nu am venit sa te iau, au venit sa te sorcovesc și sa iti urez sa trăiești multi ani pentru a te chinui. Sorcova vesela, veselie e numai la tine ca ai scăpat de pușcărie. Sorcova vesela, sa trăiești cât mai multi ani. Sa te chinuie măcar varsta”, a strigat Marian Ceauşescu la poarta casei lui Ion Iliescu.

Citeşte şi: George Simion i-a dus o lumânare cadou lui Ion Iliescu. Motivul pentru care a făcut acest gest: „Un tricou inscripționat cu o spânzurătoare”

Ion Iliescu, fost preşedinte al României, a fost trimis în judecată în dosarul Revoluţiei, în stare de libertate pentru
săvârşirea infracţiunii contra umanităţii. În acelaşi dosar au fost trimişi în judecată şi Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru al Guvernului României, acuzat tot pentru infracţiunii contra umanităţii, dar şi Gl. (Rtr.) Rus Iosif, fost comandant al Aviaţiei Militare.