SCANDAL la pomana de şase luni a Zinei Dumitrescu. Gest ŞOCANT făcut de fiul „mamei Zina”

Ion Casian, bărbatul care a îngrijit-o de-a lungul ultimilor ani de viață pe Zina Dumitrescu, a avut grijă să se ocupe de cele creștinești după moartea creatoarei de modă. La pomana de șase luni l-a invitat să participe și pe fiul "mamei Zina", Cătălin Negreanu.

24 oct. 2019, 11:53
SCANDAL la pomana de şase luni a Zinei Dumitrescu. Gest ŞOCANT făcut de fiul „mamei Zina”

Ion Casian a dezvăluit un episod şocant pentru WOWbiz.ro.

„Normal că i-am făcut pomana de șase luni. Nu aș fi putut altfel, este o femeie la care am ținut foarte mult, am învățat enorm de multe de la ea. Da, am făcut-o pe banii mei, aici, la azilul nostru. Așa cum a era și normal, l-am invitat și pe Cătălin, fiul doamnei Zina, la pomană. I-am trimis un mesaj în care i-am dat toate detaliile”, a spus Ion Casian.

Ultima imagine cu Zina Dumitrescu în viaţă! Cum arăta „mama modei româneşti” FOTO

Răspunsul pe care l-a primit de la fiul creatoarei de modă a fost unul care l-a șocat: „După ce i-am primis mesaj, Cătălin mi-a răspuns. Și mi-a spus ceva de genul: „Nici nu am de gând!”. Am mesajul… Am rămas interzis. Înțeleg că nu au fost foarte apropiați, că nu se înțelegeau bine, dar asta pare ură!”.

Emoţionant! Care au fost ultimele cuvinte spuse de Zina Dumitrescu

„Am făcut o pomană, am chemat preotul, a sfințit bucatele de pe masă, am adus colivă, totul așa cum se cuvine. Asta este, la pomană au fost doar cei de la cămin, nimeni altcineva, deși s-au trimis și alte invitații”, a mai spus Ion Casian.