Scandal la procesul lui Gheorghe Dincă. Soţia şi copiii monstrului din Caracal, fugăriţi de rudele Luizei

Scandal la Tribunalul Olt, unde a avut loc un nou termen în dosarul Caracal. Rudele Luizei i-au fugărit pe soția și copiii lui Dincă, care au fost citați astăzi ca martori, însă au refuzat să facă declarații. Jandarmii au intervenit pentru a împiedica o bătaie.

28 iul. 2021, 15:34
Scandal la procesul lui Gheorghe Dincă. Soţia şi copiii monstrului din Caracal, fugăriţi de rudele Luizei

Soția lui Gheorghe Dincă și copiii celui supranumit monstrul din Caracal s-au prezentat miercuri la Tribunalul Olt, unde s-a judecat un nou termen în dosarul privind dispariţia Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu.

Citeşte şi: Scandal la termenul de azi în dosarul Caracal. Bunicul Luizei a răbufnit la adresa judecătoarei

La ieşirea de la Tribunal, soţia şi cei trei copiii ai lui Gheorghe Dincă au fost agresaţi verbal şi fugăriţi de rudele Luizei Melencu.

 

Scandal la termenul de azi în dosarul Caracal. Bunicul Luizei: N-am mai putut sa mai suport minciuna si ipocrizia judecatoarei

Scandal a fost şi în sala de judecată. Deranjat de atitudinea judeătoarei şi a rudelor lui Gheorghe Dincă, bunicul Luizei Melencu a părăsit sala.

„Am iesit pentru ca n-am mai putut sa mai suport minciuna si ipocrizia judecatoarei. Acum se vede foarte clar cata protectie se acorda celor din familia Dinca. I-am zis judecatoarei ca se fac semne intre Dinca si sotie daca sa se dea sau nu o alta declaratie sau daca sa-si mentina declaratia pe care a dat-o. N-ai dreptul sa zici nimic pentru ca e inchizitie aici. Nu e justitie. Suntem puşi la zid, suntem executati, noi memebrii familiei. I-am zis judecatoarei ca Dinca si cu sotia poarta semne distincte şi judecatoarea ne-a acuzat tot pe noi. I-am zis ca e o nesimtita si o ipocrita”, a răbufnit bunicul Luizei.

Citeşte şi: Familiile Alexandrei și Luizei, față în față cu Gheorghe Dincă. Apropiaţii criminalului din Caracal sunt audiaţi!