Scandal la Rapid: Daniel Pancu şi Florin Manea s-au bătut! „Tata e în mormânt şi tu mă înjuri de morţi?”

Daniel Pancu (42 de ani), antrenorul Rapidului, a intrat în conflict cu Florin Manea (43 de ani), managerul sportiv al giuleștenilor. Cei doi au ajuns să se înjure și să se bată!

12 nov. 2019, 20:40
Scandal la Rapid: Daniel Pancu şi Florin Manea s-au bătut! „Tata e în mormânt şi tu mă înjuri de morţi?”

Daniel Pancu suspectează că Florin manea îl „lucrează” cu jucătorii străini pe care i-a adus pentru a-l demite. După înfrângerea de la Snagov, 2-3, Pancu l-a sunat pe președintele Ovidiu Burcă și i-a transmis că mai rămâne la Rapid doar dacă jucătorii aduși de Manea sunt daţi afară.

De partea cealaltă, Manea s-a enervat cumplit: „Eu sunt mai rapidist decât toată lumea de aici! M-am născut în Giulești! Cum îndrăznește Pancu să îmi spună mie că aș încerca vreodată să lucrez împotriva clubului în care m-am născut și la care tata a stat cu sufletul toată viața?”.

Daniel Pancu, primele declaraţii despre DIVORŢ. Ce spune despre MOTIVUL DESPĂRŢIRII

Un alt episod șocant pe care Florin Manea l-ar fi povestit apropiaților săi a fost un conflict fizic avut cu Daniel Pancu, scrie GSP. Aflați la un spriț cu toată conducerea, Pancu, în stare de ebrietate, l-ar fi înjurat de morți pe fiul regretatului Nae Manea, iar acesta ar fi reacționat extrem de violent: „Tata e în pământ și tu mă înjuri de morți? Ieși afară acum!”. În momentul în care cei doi au ieșit din local, Manea i-ar fi dat un pumn lui Pancu, acesta ar fi căzut, iar managerul a plecat acasă. Trezit din euforie, Pancu s-a dus acasă la Manea să îi ceară iertare. Într-un final, Florin i-ar fi acceptat scuzele și l-ar fi primit să doarmă la el acasă.