SCANDAL la Steaua. Mihai Costea a intrat în CONFLICT cu Reghe şi a fost EXCLUS din lot

Atacantul Mihai Costea a fost exclus, miercuri, din lotul echipei Steaua, pe motiv de indisciplină. Anunţul a fost făcut chiar de antrenorul "roş-albaştrilor", Laurenţiu Reghecampf, care a fost în conflict cu cel mai mic dintre fraţii Costea şi pe vremea când a antrenat Universitatea Craiova, iar atacantul era legitimat la gruparea din Bănie.

RomaniaTV.net
17 iul. 2013, 17:34
SCANDAL la Steaua. Mihai Costea a intrat în CONFLICT cu Reghe şi a fost EXCLUS din lot

Atacantul Mihai Costea a intrat din nou în conflict cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf, la fel ca în perioada când amândoi erau la Universitatea Craiova. Aflaţi acum împreună la Steaua, fotbalistul l-a sfidat din nou pe tehnician, care a decis să-l excludă din lot.

Reghecampf a explicat că a luat decizia încă de marţi seară, când Mihai Costea a refuzat să ia masa împreună cu colegii, fiind nemulţumit că nu a fost convocat pentru meciul cu Vardar Skopje. Scos din sărite de gestul atacantului, Reghe a spus, tranşant: „Pentru mine, el nu mai contează la echipa asta”.

„Mihai Costea nu a coborât la masă aseară şi am hotărât să îl trimitem la echipa a doua, chiar dacă noi nu avem aşa ceva. Din ce am discutat eu astăzi cu el, era supărat pentru faptul că nu a fost introdus în lot. Este normal să fii supărat, dar nu este normal să nu vii la programul echipei. Sunt foarte mulţi jucători care au jucat foarte bine în perioada de pregătire. Mă refer la Paul Pârvulescu, la Gardoş, la Perpeliţă. Toţi ar trebui să-şi facă bagajele să plece. Toţi sunt jucătorii noştri, pe toţi îi respectăm, cu toţi vorbesc şi am o relaţie foarte ok şi înţeleg situaţia. Sunt foarte multe meciuri până în iarnă”, a declarat Reghecampf, la DigiSport.

Campioana României, Steaua Bucureşti, a învins, marţi, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (3-0), echipa macedoneană Vardar Skopje, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.