Scandal la Survivor All Stars! Zanni și Sorin Pușcașu, replici acide. ”Cine ești tu și de ce mă iei pe mine de sus?”. Ce strategie încearcă Zanni să facă

Tensiunea de la Survivor All Stars pare că nu se mai termină! Sorin și Zanni și-au aruncat multe replici acide în show-ul de supraviețuire difuzat pe Pro TV.
Filip Stan
23 mai 2024, 22:55
Scandal la Survivor All Stars! Zanni și Sorin Pușcașu, replici acide. ”Cine ești tu și de ce mă iei pe mine de sus?”. Ce strategie încearcă Zanni să facă

Sorin și Zanni și-au aruncat mai multe replici dure în show-ul de supraviețuire de pe Pro TV. Poate că stresul își pune amprenta, însă chiar și așa, replicile acide par că vin una după alta.

Citește și Zanni, trădat de TJ Miles la Survivor All Stars: „Singurul care-l poate ajuta sunt eu, nu văd de ce ar căuta simpatia altcuiva”

Tensiunile încep să fie din ce în ce mai mari la Survivor All Stars, unde concurenții rămași până în acest punct al competiției visează cu orice preț la marea finală.

Evident că fiecare își dorește să recurgă la diferite strategii sau alianțe, care să îi salveze din fața votului și, desigur, din fața duelului de eliminare.

Din acest motiv, Zanni și Sorin au ajuns și ei la cuțite în ediția de pe 24 mai, când și-au aruncat mai multe replici dure, fără să mai țină cont de nimic.

„Zi, măi, Zanni, ce supărare ai, pentru că ieri, când eram la masă, aici, s-a discutat frumos, toată lumea a fost elegantă. Chiar au spus toți că ce mișto e că înțelege toată lumea, nu e nicio frustrare, supărare”, a spus Sorin.

„Ce vrei mă, vere? Vezi-ți de treaba ta. Ce te crezi, fratele lui Iancu Sterp? Ce-s cu vorbele astea?”, a răspuns Zanni.

„Măi, ce ai pățit? Nu mai fi frustrat. Vezi? De aia meriți să te duci acasă. Ți-am mai zis și dățile trecute”, a spus Sorin.

„Du-te la somn, că nu ai dormit bine”, a răspuns Zanni.

„Sunt pe plan social și mai bine pe orice, decât tine”, a spus la rândul lui Sorin.

„Păi normal că ești bine, când știi că ești undeva unde nu meriți să fii”, a fost replica lui Zanni.

„Cine ești tu, ca să-ți dau eu ție explicații? De ce mă iei tu pe mine de sus?”, a întrebat Sorin.

„Te iau de unde vreau eu”, a comentat Zanni.

Totul a pornit din momentul în care Zanni și-a arătat îndoielile cu privire la Iancu Sterp, care deține colanul de imunitate.

Ce strategie are Zanni

Astfel, chiar dacă a promis în fața mamei sale că nu-l va vota pe Faimos pentru eliminare, Zanni este convins de faptul că Războinicul și-a făcut o altă strategie în minte, pentru a-și salva colegii din echipa albastră.

„M-am trezit de dimineață și toți nervii au pornit de la faptul că au plecat în pădure toți, ca Iancu Sterp să-și țină promisiunea față de mama Geta, să nu mă voteze pe mine, s-a dus să le zică celorlalți să fiu eu votul comun, ca să nu dea el votul pe mine, să mă voteze toată echipa lui, ca el să-l voteze pe TJ Miles”, a completat Zanni, la testimoniale.

La rândul său, Sorin îl acuză pe Zanni că își dorește să-i întoarcă pe foștii săi colegi de trib în favoarea sa, astfel încât să se salveze din fața consiliului de eliminare.

Citește și Zanni a răbufnit la Survivor All Stars! Fostul Faimos și-a ieșit din minți: „Vreau să mă cert cu toată lumea de aici. M-am săturat!”

„Zanni, după jocul de ieri, a început să ia pe toată lumea separat, el încă mai crede că mai e o portiță pe care poate să o deschidă și să-i manevreze, să-i dea de partea lui și să le implementeze ceva din gândirea lui, ca să voteze ei altfel”, a spus și Sorin.

În comentariile de pe internet, oamenii nu par să mai fie atât de alături de Zanni, probabil că telespectatorii observă singuri anumite lucruri.

Spynews
El este Robert, tânărul care a murit înecat în Olt. Și-a găsit sfârșitul la 21 de ani / FOTO
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Avertisment pentru 4 zodii, de la Marian Golea! A început o perioadă de schimbări și câștiguri, care durează până-n iulie
Capital.ro
NOILE REGULI s-au stabilit deja în Europa. ORDINUL trebuie să se aplice și în România
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Cornel Dinu șochează, după ce Țălnar i-a luat apartamentul: „Îmi fac testamentul. M-a nenorocit”
Spynews
Horoscop duminică, 16 iunie 2024: Vărsătorii vor avea întâlniri interesante
Spynews
Lidia Buble, mereu atentă la felul în care arată! Cântăreața știe când și cum să se răsfețe și întotdeuna se pune pe primul loc / PAPARAZZI
Evz.ro
Traian Băsescu și relația cu Elena Udrea. Dezvăluiri incendiare
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Aparatul electrocasnic care te „rupe” la bani fără să-ți dai seama. Consumă într-un minut cât 300 de becuri simultan
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
Veste tristă despre Florin Piersic, după ultimele probleme de sănătate! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp
Capital.ro
SALARIU obligatoriu în România. S-au stabilit NOILE REGULI de la UE
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
China trimite noi urşi panda uriaşi în Australia pentru a înlocui perechea Wang Wang şi Fu Ni
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?