Zanni a răbufnit la Survivor All Stars! Fostul Faimos și-a ieșit din minți: „Vreau să mă cert cu toată lumea de aici. M-am săturat!”

Zanni și-a pierdut cumpătul la Survivor All Stars și a răbufnit la adresa concurenților. Fostul Faimos e extrem de nemulțumit de ceea ce se întâmplă în competiție.

18 apr. 2024, 23:16
Zanni a răbufnit la Survivor All Stars! Fostul Faimos și-a ieșit din minți: „Vreau să mă cert cu toată lumea de aici. M-am săturat!”
Zanni și-a ieșit din minți la Survivor All Stars România

În ediția de joi, 18 aprilie, TJ Miles și Sorin Pușcașu au fost căpitani la Survivor All Stars, așa că au fost nevoiți să aleagă câte o fată care să vină în echipa lor. Primul care a ales a fost TJ, care a luat-o pe Ștefania Ștefan, iar Sorin Pușcașu pe Ana Porgras. Fetele au ales și el câte un băiat. Astfel, Ștefania l-a ales pe Robert Moscalu, însă când Porgras și-a dorit să-l aleagă pe Zanni, aceasta a avut o mică reținere. Acesta chiar a sfătuit-o să-l aleagă pe Iancu Sterp.

Citește și: Câştigător Survivor România 2024. Jador a dezvăluit cine va lua marele premiu, surpriză uriaşă

„Poți să-l iei pe Iancu, ca să jucăm”, a spus Zanni.

„Nu. Poți să-ți iei prietenul, Ana”, a replicat Iancu Sterp.

„Nu. Ia-l pe Iancu, crede-mă. E bine pentru noi. Ia-l pe Iancu”, a adăugat Zanni.

În cele din urmă, Ana Porgras l-a ales pe Zanni. Supărat din această cauză, concurentul a răbufnit.

„Ahhh… De ce nu l-ai luat pe Iancu?”, a întrebat-o Zanni pe Ana Porgras.

„Mamă, ce dezamăgit ești. N-am văzut așa ceva”, a spus Ana Porgras.

După formarea echipelor, Zanni și-a ieșit din minți, susținând că echipa din care face parte e mai slabă.

„Statistic, echipa noastră este…”, a spus Zanni.

„Statistic, a mai fost echipa voastră mai bună și v-am bătut. Nu mai fi așa. Joacă până la capăt”, a completat Sorin Pușcașu, căpitanul echipei din care Zanni face parte.

„Statistic suntem… (…) Mi-ar fi plăcut și mie o echipă în care să fiu cu ăia care bagă… Vreau și eu în echipă cu unii care, când nu pot eu azi, să poată alții”, a adăugat Zanni.

„Luați-l, măi, și pe Zanni la voi”, a spus Alexandra Duli.

„Eu azi vreau să mă cert cu toată lumea de aici. Ăsta e jocul meu, eu vreau să mă cert cu toată lumea. M-am săturat, domnule Dan, lăsați-mă în pace. Nici nu mai vreau la recompensă. Ridicăm mâna sus, mergeți la recompensă. Mi-au zis de ce vorbesc așa, să joc și să lupt. Mie vorbești de luptă? Eu o să intru și o să lupt. Și ‘Zannidache merge în echipa mai slabă’ e tot pleonasm”, a spus Zanni.

Citește și: Ana Porgras e „fiartă” la Survivor All Stars, după ce s-a aflat că Zanni și Duli sunt mai mult decât prieteni: „Nu mă gândeam la ceva serios, mai ales din partea lui”

„Băi, ești plictisitor, băi, frate, ești plictisitor”, a completat Sorin Pușcașu

„Lasă-l, măi, în pace, să se distreze el cu el”, a precizat Alexandra Duli.

„Nu, dar e… Eu îi înțeleg pe ăștia câteodată de ce tac și nu-ți zic nimic. Câteodată efectiv iei cheful tuturor. Mie mi-ai luat cheful, jur”, a adăugat Sorin Pușcașu.

„Și mie mi s-a luat”, a mai spus Zanni.