Scandal la Târgul de Crăciun din Constanţa, din cauza certificatului verde. Jandarmii au intervenit după ce protestatarii au dărâmat gardurile VIDEO

A fost scandal la Târgul de Crăciun din Constanța. Mai mulți constănțeni au dărâmat gardurile, revoltați că nu pot intra fără certificat covid. Jandarmii au intervenit în forță.

03 dec. 2021, 18:24
Scandal la Târgul de Crăciun din Constanţa, din cauza certificatului verde. Jandarmii au intervenit după ce protestatarii au dărâmat gardurile VIDEO

Scandal la Târgul de Crăciun din Constanța. Constănțenii au luat foc în momentul în care au văzut că au nevoie de certificat verde pentru a putea intra la târg.

Scandal la Târgul de Crăciun din Constanţa

Târgul de Crăciun de anul acesta din Constanța are loc în Parcul Arheologic. Potrivit măsurilor de restricție aflate în vigoare, toți cei care vor să participe la astfel de evenimente au nevoie de certificatul verde COVID.

Citeşte şi Nicușor Dan, numit de TSD ”Grinch-ul Capitalei”: Primarul care ne-a furat Crăciunul. Unde ați mai văzut taxă de intrare într-un târg de Crăciun?

„De ce se poate intra doar cu certificat verde și doar cu cel aferent vaccinului? Târgul nu este organizat din banii tuturor cetățenilor, vaccinați sau nevaccinați? Și doi, târgul e în aer liber, care este logica?! Faptul că participați la această mizerie care ne pune la îndoială inteligența, faptul că sunteți părtași la această manipulare, faptul că faceți discriminări, este cel mai bun exemplu că am greșit având încredere în voi! Tot ceea ce se întâmplă nu are logică!”, a declarat revoltată o femeie, potrivit replicaonline.ro.

„Măi, voi nu primiți copiii nevaccinați la Târgul de Crăciun? Nici părinți nevaccinați, deși târgul e în aer liber? Voi gândiți sau executați niște ordine? Să vă plătească impozite doar înțepații…”, „Să fiți sănătoși! Cu siguranță acolo nu se mai îmbolnăvește nimeni. Au voie doar vaccinații. Ce porcărie!”, sunt doar câteva din reacțiile constănțenilor.

Accesul la Târgul de Crăciun se face în baza Certificatului Digital European și este permis doar persoanelor vaccinate cu schemă completă și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a confirmării infectării cu virusul SARS-Cov-2.

Excepţie sunt copiii mai mici de 12 ani. Aceştia trebuie să fie însoţiţi de un adult care se află în una dintre situaţiile de mai sus. Precizăm că nu u este permis accesul cu un Certificat Digital Electronic emis în baza unui test.

Citeşte şi EXCLUSIV. Singurul târg de Crăciun din Europa care percepe taxă de intrare, un adevărat succes în București. Atmosfera de sărbătoare a inundat inimile participanților – Galerie FOTO și VIDEO