Scandal la Timişoara. Doi ciobani, DESFIGURAŢI de poliţişti şi acuzaţi degeaba că ar fi furat o tabletă VIDEO

Un bărbat şi soţia lui au ajuns la spital bătuţi măr şi acuză că cei care i-au desfigurat sunt doi poliţişti de la Transporturi Feroviare. Un turist britanic a reclamat la poliţie că i s-a furat tableta, iar poliţiştii i-au bătut bestial pe ciobanii nevinovaţi.

RomaniaTV.net
22 mai 2015, 06:12
Scandal la Timişoara. Doi ciobani, DESFIGURAŢI de poliţişti şi acuzaţi degeaba că ar fi furat o tabletă VIDEO

Cei doi soţi, ciobani la o stână din Timiş, spun că erau la o terasă din Gara Timişoara când un britanic de la o masă vecină a alertat pe toată lumea că i s-a furat tableta. Turistul a mers apoi la postul de poliţie din gară şi s-a întors cu doi agenţi după el, potrivit România TV.

Ciobanii spun că au fost duşi la poliţie şi acuzaţi că ei sunt hoţii. Apoi, pentru că nu ar fi recunoscut furtul, ar fi fost bătuţi crunt cu bastonul şi cu un par.

Citeşte şi Cel mai stupid hoţ. Un suporter i-a furat tableta antrenorului, în direct la tv VIDEO

„Mi-a dat cu parul, mi-a pus cătuşe şi m-a învineţit tot. Nu mai pot, mă dor mâinile, spatele, la mine e teroare”, a povestit bărbatul.

„M-au lovit (…) în cap, în spate, pe mâini, pe picioare (…) Nu mai pot vorbi, că mi-e rău”, a spus soţia ciobanului. Femeia spune că poliţiştii au tras-o de păr, au măturat cu ea pe jos şi au lovit-o cu bastonul.

Cei doi soţi au ajuns la spital, cu răni pe tot corpul. Poliţiştii acuzaţi de agresiune sunt acum cercetaţi de colegii lor.