Scandal la Tribunalul Olt. Bunicul Luizei, către Alexandru Cumpănaşu: Bă băiatule, eşti un laş! Un corupt, un mizerabil, un om murdar

Scandal la Tribunalul din Olt acolo unde vor fi audiați astăzi mai mulți martori din dosarul Caracal printre care și Alexandru Cumpănașu. Bunicul Luizei Melencu, una dintre fetele răpite, sechestate şi ucise de Gheorghe Dincă, a devenit recalcitrant când l-a văzut pe Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceşanu, și a început să-l înjure chiar în fața tribunalului.

03 mart. 2021, 11:11
Scandal la Tribunalul Olt. Bunicul Luizei, către Alexandru Cumpănaşu: Bă băiatule, eşti un laş! Un corupt, un mizerabil, un om murdar

Un nou termen în procesul crimelor de la Caracal se judecă miercuri la Tribunalul Olt, după ce instanţa a respins cererea formulată de Gheorghe Dincă de strămutare a dosarului. La termenul de astăzi au fost citaţi mai mulţi martori, între care şi Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, una dintre fetele pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a răpit, sechestrat şi ucis în vara anului 2019.

La sosirea la Tribunalul Olt, Alexandru Cumpănaşu a fost întâmpinat de bunicul Luizei Melencu, prima victimă a lui Dincă. Stelian Iordache a izbucnit la vederea lui Alexandru Cumpănaşu şi a declarat că familia sa este tratată discriminatoriu, asta după ce părţile din proces şi martorii au trecut prin filtrul de la intrare, pentru accesul în sală, însă bunicului Luizei nu i s-a permis accesul în acel moment.

„Noi n-avem pregătire, noi nu facem parte din sistem”, „Se face accesul în sală pe ochi frumoşi, înţelegeţi? Noi avem tot interesul să aflăm ce s-a întâmplat cu nepoata noastră, pe când aici văd că a venit ca martor fostul candidat Cumpănaşu. Noi n-avem pregătire, noi nu facem parte din sistem, noi am venit aici cu alte gânduri şi alte dorinţe, să aflăm ce s-a întâmplat cu Luiza. Nu vedeţi că se face în continuare discriminare? Noi suntem familia Iordache, iar el e domnu’… Să aşteptăm să vedem ce hotărăşte grefiera. Grefiera, nu judecătoarea, hotărăşte”, a strigat bunicul Luizei, citată de Adevărul.

Citeşte şi: Bunicul Luizei Melencu, fata pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o, ameniţă că îşi dă foc: Toți ne-au mințit, inclusiv președintele Iohannis şi DIICOT

În opinia lui Stelian Iordache, Alexandru Cumpănaşu face un joc de imagine şi nu vrea să se afle adevărul despre nepoata sa.

„Dumneavoastră, dacă aţi fi în locul nostru… Ăsta e începutul, să vedem ce va spune în sală, să vedem ce afirmaţii va face în sală. Asta ne interesează pe noi şi după aia o să vedeţi circ afară, când vom ieşi, pentru că el tot timpul a venit cu aberaţii şi minciuni, în realitate absolut nimic cu date concrete despre cazul Caracal. El a avut un singur scop şi un singur interes, să-şi facă publicitate la toate posturile de televiziune şi să candideze pentru funcţia de preşedinte. Un corupt, un mizerabil, un om murdar”, a mai spus bunicul Luizei Melencu despre Alexandru Cumpănaşu.

La rândul său, Alexandru Cumpănaşu a spus că este pregătit să spună adevărul în faţa instanţei.

„Este pentru prima dată când sunt cu acest nenorocit (n. red. – faţă în faţă). Eu sunt pregătit să spun adevărul şi să ajut, dar nu poţi să fii pregătit să dai ochii cu un asemenea individ. Aş avea multe să-i adresez, dar din păcate, din păcate, nu cred că mi se va permite, având doar statutul de martor. Aş avea multe să-i spun şi nu numai, dar… Sper să nu scape nepedepsit pentru toate faptele pe care le-a comis. Eu voi spune ce ştiu, aşa cum am făcut şi la Parchet, mai departe ţine de instanţă, însă vin cu speranţe, totuşi“, a declarat Alexandru Cumpănaşu, citat de Adevărul.

Citeşte şi: Alexandru Cumpănaşu, legătura dintre scandalul momentului şi cazul Caracal. Una dintre minorele pe care le-ar fi corupt a fost ameninţată de un apropiat al lui Gheorghe Dincă