Scandal la TVR. Ionuţ Cristache îi răspunde lui Adelin Petrişor: „Nu mor să rămân în TVR, dar nu pot să asist catatonic la acţiuni abuzive”

Scandal la TVR. Jurnalistul TVR Ionuț Cristache și-a motivat gestul de a acționa în instanță televiziunea publică, pentru a muta emisiunea sa din nou la ora 21.00, așa cum era inițial. Precizările acestuia vin după ce Adelin Petrișor, jurnalist TVR, a avut un comentariu răutăcios.

25 iun. 2021, 12:51
Scandal la TVR. Ionuţ Cristache îi răspunde lui Adelin Petrişor: „Nu mor să rămân în TVR, dar nu pot să asist catatonic la acţiuni abuzive”
Ionuţ Cristache a acționat în instanță televiziunea publică

Scandal la TVR. Ionuţ Cristache a înaintat o acţiune la Judecătoria Sectorului 1 pentru o ordonanţă preşedinţială cu cererea de a anula hotărârea Comitetului Director al TVR prin care emisiunea i-a fost mutată de la ora 21:00 la ora 17:00. Judecătoria a respins cererea lui Cristache.

Cristache susține că „nu poți să ai un contract cu clauze de audienta pentru un anumit tronson și cineva să pretindă de la tine să-ți îndeplinești aceleași ținte pe un troson total opus”.

Citeşte şi: Război pe audiențe la TVR. Ionuț Cristache a dat în judecată Televiziunea Română pentru a-și recupera locul în prime-time

Scandal la TVR. Ionuţ Cristache îi răspunde lui Adelin Petrişor

În urma comentariilor făcute de Adelin Petrişor la adresa colegului său, Cristache i-a răspuns pe Facebook, atât lui, cât şi celor care cred acelaşi lucru.

„”s-a trezit si Cristache sa dea in judecata TVR! Ia uitati si la asta, vrea ca grila TVR sa fie facuta de instanta…ahaha, ce tantalau!S-au adunat cateva atacuri in registrul acesta si cred ca e nevoie de explicatii. Nici pomeneala. Nu m-am nascut in prime-time, nu mor sa raman in TVR, nu ma definesc luptele de orgolii, dar nici nu pot sa asist catatonic la niste actiuni pe care eu le consider abuzive cum, probabil, le voi dovedi.

Actiunea mea de mutare inapoi la 21.00, a fost una simpla. Nu a fost pentru tronson, a fost pentru un principiu. Nu poti sa ai un contract cu clauze de audienta pentru un anumit tronson si cineva sa pretinda de la tine sa-ti indeplinesti aceleasi tinte pe un troson total opus, peste noapte. Asta a fost tot, in asta s-a rezumat actiunea mea impotriva TV din instanta.

Imi dau seama ca prin haosul generat de actuala clasa politica, imaginea institutiei are si mai mult de suferit si mi-as fi dorit ca acest episod care ma priveste sa nu existe, dar , din nefericire, asa au inteles unii si altii sa abordeze „problema Cristache.”

P.S Sper ca ne mai este permis, in aceasta tara sa ne aparam!”, a spus Ionuț Cristache, pe pagina sa de Facebook.


loading...