Scandal la ușa lui Clotilde Armand. Protestatarii i-au adus primarului colivă VIDEO

Scandal la ușa lui Clotilde Armand. Contestatarii s-au îmbrâncit cu poliţia în timp ce primarul îşi prezenta bilantul primului an de mandat.

28 sept. 2021, 13:36
Scandal la ușa lui Clotilde Armand. Protestatarii i-au adus primarului colivă VIDEO
Scandal la ușa lui Clotilde Armand. Protestatarii i-au adus primarului colivă VIDEO

Scandal la uşa lui Clotilde Armand. În timp ce primarul sectorului 1 îşi prezenta bilanţul primului an de mandat, în faţa uşii s-au strâns mai mulţi protestatari.

Scandal la uşa lui Clotilde Armand

Citeşte şi Clotilde Armand a stat 17 zile în concediu în starea de alertă. Reacţii dure din partea PNL: „Doamna Primar, cad parcurile, ne mănâncă șobolanii, investițiile sunt ZERO!”

Oana Lovin şi Codruţa Cerva s-au aflat printre protestatari. În timp ce primarul îşi prezenta bilanţul, cele două o acuzau că a câştigat scaunul de edil pentru că a furat voturi.

La faţa locului a apărut şi poliţiştii, iar Oana Lovin şi Codruţa Cerva susţin că au fost agresate de aceştia.

„Luati mana. Sunati la 112. De ce-mi spui tu mie de la politia locala ca ma iei pe sus? am instigat?”, spun cele două.

Protestatarii i-au adus primarului sectorului 1 colivă.

PSD cere Comisie de verificare a achiziţiilor făcute de primarul Clotilde Armand în perioada stării de alertă

PSD cere comisie de anchetă pentru Clotilde Armand. Consilierii PSD au convocat pentru vineri o sedintă extraordinară a Consiliului Local Sector 1 pentru înfiintarea unei Comisii de verificare a achizitiilor făcute de primarul Clotilde Armand în perioada stării de alertă.

„Înființarea aceastei comisii a fost solicitată de către consilierii locali ai Partidului Social Democrat încă din 16 august. Ea se dovedește cu atât mai necesară cu cât au apărut deja în presă informații referitoare la nereguli privind contractele de salubrizare încheiate de Clotilde Armand, precum cele referitoare la contractul cu REBU. Se dovedește astfel că instituirea stării de alertă a deschis calea unor abuzuri și încălcări ale procedurilor sub pretextul soluționării unei probleme generate chiar de către Clotilde Armand: criza gunoiului în sectorul 1”, a transmis Florin Manole, președinte PSD Sector 1.

PSD face apel la consilierii locali ai USR, PNL și PMP să voteze propunerea de înființare a acestei comisii care să oblige Primăria la transparentizarea tuturor cheltuielilor publice.

Citeşte şi Compania Rebu, angajată de primarul Clotilde Armand în starea de alertă, nu avea autorizație de funcționare în Capitală


loading...