SCANDAL LA X FACTOR: Bittman îl atacă pe Brenciu şi negociază cu Pro TV

Începe războiul greilor în televiziune. De trei săptămâni, de când Horia Brenciu şi iubita lui, Alice Dumitrescu, au revenit la Antena 1, Dan Bitman ameninţă cu trecerea la emisiunea concurentă de la Pro TV.

05 apr. 2014, 16:32
SCANDAL LA X FACTOR: Bittman îl atacă pe Brenciu şi negociază cu Pro TV

Piaţa media ne oferă din nou surprize. Momentan liber de contract, Dan Bittman (52 de ani), solistul trupei Holograf, a povestit pentru Click! că nu se ştie niciodată ce ar putea urma în cariera sa de prezentator TV.

Citeşte şi DAN BITTMAN, prima reacţie după concedierea de la X FACTOR

El consideră că scaunul său de jurat la „X-Factor” e deja ocupat de Horia Brenciu (42 de ani), dar nu exclude varianta de a face o rocadă cu acesta la PRO TV: „E clar că nu mai am loc la Antena 1, după ce a venit toată familia Brenciu la postul din Băneasa. Dar este posibil să aveţi parte de o surpriză în sezonul de toamnă al televiziunilor. Poate îl veţi vedea pe Brenciu la masa juriului de la „X-Factor”, iar pe mine la „Vocea copiilor” de la PRO TV. Nu se ştie niciodată. Am observat că cei de la Pro TV au o creştere mare de audienţă şi de public în ultima vreme. Oricum, orice s-ar întâmpla, noi facem ce ştim mai bine, adică vom cânta în continuare pentru fanii noştri”, a spus solistul.

Citeşte şi VOCEA ROMANIEI dispare din grila PRO TV!