SCANDAL MARE. Mircea Badea, atac dur la Tudor Chirilă

În ultimii doi ani, Tudor Chirilă şi Mircea Badea s-au certat ca la uşa cortului, din diverse motive, dar ultimul le întrece pe toate. Prezentatorul emisiunii "În gura presei" de la Antena 3 l-a atacat pe antrenorul câştigător de la "Vocea României" pentru felul vestimentar pe care l-a abordat, semn că nici acum cei doi nu au îngropat securea războiului.

RomaniaTV.net
18 dec. 2016, 09:46
SCANDAL MARE. Mircea Badea, atac dur la Tudor Chirilă

E mai limpede ca niciodată că Tudor Chirilă şi Mircea Badea nu se prea suportă, scrie click.ro. Considerandu-l exponentul generaţiei Facebook, „al tinerilor frumoşi şi liberi care şi-au luat ţara înapoi”, Mircea Badea l-a demolat de nenumărate ori pe Tudor Chirilă. De data aceasta, omul de televiziune s-a rezumat doar la a comenta stilul vestimentar al antrenorului analizănd o imagine publicată din culisele de la „Vocea României”. „Bine îmbrăcat la Obregia”, a scris prezentatorul făcând referire la pijamalele bolnavilor internaţi la Spitalul de Psihiatrie nr. 9.

Citeşte şi Câştigător Vocea României. Povestea emoţionantă a bijuteriei care i-a purtat noroc Teodorei Buciu

Nu este prima dată când cei doi se atacă pe reţelele de socializare. Cu doar câteva luni în urmă, vedeta de la PRO TV a avut o reacție virulentă după ce Mircea Badea, l-a acuzat că a sărit în apărarea ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu, pentru că soția acestuia ar fi verișoară cu solistul trupei Vama. Chirilă a explicat atunci care este de fapt relația sa de rudenie cu soția ministrului şi a arătat că nu are absolut niciun fel de interes personal legat de ministrul Culturii.

Citeşte şi Tudor Chirilă, mesaj emoţionant pe Facebook după ce a câştigat Vocea României

„Unchiul meu a murit în 1987. Mătușa mea s-a recăsătorit mult mai târziu cu un bărbat care a devenit astfel unchiul meu vitreg și care avea o fată (dintr-o altă căsătorie). Ea este sotia ministrului Alexandrescu. Presupun că asta o transformă într-o verișoară vitregă. Pe Vlad Alexandrescu l-am văzut de două ori în zece ani, nu suntem nici măcar amici. Lucrurile astea sper să-i lămurească pe cei însetați de sânge. Verișoarele mele sunt două: una care locuiește la Singapore și este designer de interfață, cealaltă (care îmi este tot verișoară primară) de care sunt atât de îndepărtat încât nici nu-i știu profesia, locuiește la București”, spunea Chirilă.