Scandal MONDIAL: ONU urmăreşte pe Twitter o actriţă porno, femeia cu cei mai mari sâni din Europa

Jurnaliştii americani au descoperit o eroare a unor angajaţi din cadrul Organizației Națiunilor Unite, după ce contul oficial de Twitter al organizaţiei urmărea postările unei celebre actriţe de filme pentru adulţi din Germania, Penelope Black Diamond, femeia care se laudă că are cei mai mari sâni din Europa.

07 mai 2013, 18:57

Cu toate că ONU urmăreşte doar 537 de persoane din întreaga lume pe Twitter, printre ele se numără şi Penelope Black Diamond, o cunoscută actriţă de filme pentru adulţi, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Un cunoscut MILIARDAR şi-a deschis cont de TWITTER: Poţi învăţa şi un cimpanzeu bătrân să se strâmbe

Contul actriţei se afla la doar trei conturi de Banca Mondială a Africii şi la două deasupra contului Copiilor în război, organizaţii modiale care luptă împotriva sărăciei. Cu toate că în prezent contul femeii nu mai este urmărit de cea mai mare organizaţie din lume, scandalul i-a adus actriţei mii de simpatizanţi în doar câteva ore.

Citeşte şi Conturile de Twitter ale unor emisiuni CBS au fost piratate

Potrivit jurnaliştilor americani, oficialul care este responsabil de contul de Twitter a încercat să amestece afacerile cu plăcerea, în momentul în care a ales să o urmărească pe actriţa din Germania.

Penelope Black Diamond obişnuieşte să posteze fotografii sexy, fiind urmărită şi de Shakira sau Ricky Martin. Contul de Twitter al ONU este urmărit de 1.4 milioane de oameni şi nu a postat nimic despre incident pe Twitter.