Scandal-monstru în Catedrala din Timişoara! O femeie a început să ţipe la cei prezenţi: „Aveți pe diavol, luați droguri și faceți sex!”

O scenă mai puţin obişnuită a avut loc în Catedrala de la Timişoara, unde credincioşii au venit să se închine la moaştele Sfântului Iosif cel Nou de la Partoş, protectorul acestui oraş. O femeie a fost evacuată de jandarmi după ce a început să ţipe la credincioşi că au pe diavolul în ei pentru că refuză să cânte cu ea în strană, informează opiniatimisoarei.ro.

RomaniaTV.net
16 sept. 2020, 10:50

Scandalul a pornit la slujba special ținută cu ocazia scoaterii moaștelor Sfântului Iosif cel Nou de la Partoș pentru procesiunea anuală dedicată Sfântului Banatului. Femeia a vrut să cânte spre finalul ceremoniei religioase în lăcașul de cult, însă enoriașii nu au vrut să i se alăture. Aceasta s-a înfuriat şi i-a acuzat că au pe diavolul în ei.

Femeia a cerut să vină mitropolitul pentru a sta de vorbă cu el, continuând să facă scandal până la intervenția jandarmilor, care au scos-o din catedrală.

Cine vine cu mine? Nimeni, nimeni? Din toată lumea asta nimeni nu ştie să cânte? Numai eu care am avut diavolul în mine, numai eu ştiu? Voi nu aveţi pe Dumnezeu în voi?”, se adresează femeia enoriaşilor prezenţi în catedrală.

Citeste si Coronavirusul a făcut încă o victimă în rândul Bisericii. Un preot a murit la doar 53 de ani

Avem draci„, îi răspunde cineva din mulţime.

A, tu eşti mai înţeleaptă decât toţi. M-ai văzut pe mine cu diavolul şi ţi se pare că tu nu-l ai„, ripostează femeia.

Enoriaşa care a întrerupt mononologul scandalagioaicei i-a solicitat acesteia să încerce să se înţeleaga amândouă.

Ce să te înţelegi tu cu mine? Femeie fără minte ce eşti, că-i sminteşti şi pe ceilalţi. Eşti plină de diavol şi l-aţi văzut numai pe diavolul meu. Voi toti sunteţi grozavi, unu nu aveţi pe diavol. Aţi venit să-i spuneţi Sfântului Iosif de la Partoş că ce? Că umblaţi cu droguri, că beţi, că faceţi sex şi celelalte. Nenorociţilor!„, a continuat femeia.

Conflictul a încetat în momentul în care doi jandarmi au intervenit şi au scos-o din lăcaşul de cult.