Scandal MONSTRU în familia lui MIRCEA SANDU. Veste ŞOC despre FIICA SA

Mircea Sandu a luat foc dupa ce a aflat ca fiica sa, Raluca, este din nou insarcinata. Fostul şef al FRF i-a cerut viitorului tata, afaceristul evreu Ziv Tetelman, sa o ia de nevasta pe fiica sa, insa acesta nici nu a vrut sa auda.

09 mai 2014, 14:44
Scandal MONSTRU în familia lui MIRCEA SANDU. Veste ŞOC despre FIICA SA

Raluca Sandu a anuntat ca este insarcinata cu barbatul cu care se iubeste de patru ani, Ziv Tetelman, dar vestea l-a afectat negativ pe Mircea Sandu. Acesta i-a cerut lui Tetelman sa o ia de nevasdta pe Raluca, dar afaceristul refuza, scrie Cancan.

Astfel, Raluca Sandu va naste si al doilea copil in afara casatoriei. Ea mai are o fetita, nascuta in 2010, cand a anuntat ca tatal copilului este omul de afaceri Ciro Castellano, cu care ea a avut o relatie de cativa ani. Italianul nu a recunoscut paternitatea copilului. Mai mult chiar, se pare ca, in acte, este trecut numele fostului ei sot, Todd Medina.

„Mircea Sandu nu este deloc incantat ca fiica lui este insarcinata. L-a provocat la o discutie si pe Ziv, iar atunci au iesit scantei. Mircea i-a cerut iubitului fiicei sale sa isi asume intreaga raspundere si sa o ia de sotie pe Raluca. Insa omul de afaceri a refuzat, motivand ca nu este pregatit inca pentru un nou mariaj. Atunci, Sandu i-a cerut afaceristului sa ii arate certificatul de divort. Il suspecteaza pe Ziv ca nu ar fi divortat de sotia lui, cu care are si doi copii. Acest lucru nu s-a intamplat inca. Am inteles ca un alt motiv pentru care Mircea este foc si para este acela ca Ziv ar fi falit, afacerile acestuia mergand foarte prost”, a declarat un apropiat al familiei Sandu.