Scandal monstru în faţa primăriei, după ce un funcţionar le-a atras atenţia subordonaţilor să nu mai consume alcool în timpul programului de lucru

Scandal monstru în orașul Negrești din județul Vaslui. Mai mulți angajați ai primăriei s-au adunat în fața instituției și au început să-l ameninţe pe funcţionarul care le-a atras atenţia să nu mai consume alcool în timpul programului de lucru. 11 oameni au fost duși la audieri.

22 apr. 2021, 17:18
Scandal monstru în faţa primăriei, după ce un funcţionar le-a atras atenţia subordonaţilor să nu mai consume alcool în timpul programului de lucru
Scandal monstru în faţa primăriei, după ce un funcţionar le-a atras atenţia subordonaţilor să nu mai consume alcool în timpul programului de lucru

Scandal monstru în faţa primăriei. Mai mulţi asistaţi sociali s-au luat la ceartă cu șeful Compartimentului Asistență Socială, după ce acesta le-ar fi atras atenţia să nu mai consume alcool în timpul serviciului pentru că riscă să nu mai fie plătiţi. Incidentul s-a petrecut în localitatea Negreşti, judeţul Vaslui.

Scandal montru în faţa primăriei. 11 persoane au fost duse la audieri

Citeşte şi Scandal după decesul tânărului din Vaslui! Trupul, ridicat de oamenii legii din biserică și dus la IML

Asistaţii sociali, responsabili cu întreţinerea curăţeniei din oraş, au început să-l ameninţe pe funcţionarul primăriei. Poliţiştul local care statea la intrarea în primărie a intervenit pentru a aplana conflictul. Acesta a chemat întăriri, la faţa locului sosind imediat poliţiştii secţiei din Negreşti. 11 persoane au fost conduse la secția de poliție, oamenii legii întocmind dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. Printre cei care au fost duşi la audieri s-a aflat şi şeful Compartimentului Asistență Socială.

Potrivit primelor informaţii, funcţionarul primăriei din Negreşti ar fi avut ceva de împărțit cu mama unuia dintre asistații social, femeia fiind chemată să facă dreptate muncitorilor. Cei doi s-ar fi amenințat reciproc, polițiștii având la dosar și două plângeri din partea lor.

“În cursul zilei de astăzi, ora 11.43, Poliția Orașului Negrești a fost sesizată prin SNUAU 112, de către o femeie de 39 de ani, cu privire la faptul că fiul său, de 22 de ani, care presta ore de muncă, în temeiul Legii 416/ 2001 privind venitul minim garantat, a fost amenințat de către un bărbat de 51 de ani, din cadrul Primăriei Orașului Negrești (cel însărcinat cu supravegherea sa). Ulterior, în fața sediului primăriei sus-menționate, s-au adunat încă 8 persoane, care desfășurau ore de muncă, în temeiul Legii nr. 416/ 2001 privind venitul minim garantat, și care au proferat amenințări la adresa bărbatului de 51 de ani.

Conflictul a fost aplanat de polițiștii sosiți la fața locului care au primit sprijinul polițiștilor locali. La sediul Poliției Negrești au fost conduse 11 persoane, pentru identificare. În cauză, au fost depuse două plângeri, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, în continuare fiind desfășurate activități în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-au produs faptele sesizate și dispunerea măsurilor legale”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, potrivit vremeanoua.ro. 

Citeşte şi Gestul ȘOCANT al unei soacre din Vaslui! A plătit un asasin pentru a-i ucide ginerele