Scandal monstru într-un club din Craiova. Un agent de la Penitenciarul de Maximă Securitate a fost bătut de un grup de tineri

Un agent din cadrul Penitenciarului de Maximă Securitate Craiova a fost bătut cu bestialitate, după un scandal izbucnit într-un club.

18 sept. 2023, 23:09
Scandal monstru într-un club din Craiova. Un agent de la Penitenciarul de Maximă Securitate a fost bătut de un grup de tineri

Un agent de la Penitenciarul din Craiova a fost bătut cu bestialitate, după un scandal izbucnit într-un club din oraș. Scandalul dintre cele două grupuri a avut loc atât în interiorul, cât și în exteriorul clubului, aflat chiar în centrul municipiului.

Citește și: Criminalul de 17 ani de la Grădina Botanică din Craiova, trimis în judecată: ”A luat hotărârea de a ucide înainte de a pleca de acasă”

Agentul de penitenciar, care era însoțit de câțiva prieteni, a observat că solistul formației care cânta în local era nedezlipit de masa unor tineri. La masa respectivă s-ar fi aflat fiul unui cunoscut om de afaceri din Craiova, de cetățenie iordaniană. În timp ce solistul îi cânta acestuia și îi lua banii, agentul de penitenciar i-a reproșat că nu este la o petrecere privată. Ar fi încercat, chiar, să-i ia microfonul cântărețului și, în acel moment, localul s-a transformat pur și simplu într-o sală de lupte, în care s-au împărțit pun picioare.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum agentul este bătut de mai mulți tineri. La un moment dat, unul dintre ei a scos din buzunar un cuțit și a încercat să-i lovească pe cei din interiorul clubului.

Conflictul a continuat și afară, unde agentul de la Penitenciarul din Craiova a fost lovit de un alt tânăr. Agentul, cât și un alt tânăr implicat în conflict, au ajuns la spital. Cei doi sunt internați cu multiple leziuni și fracturi.

Citește și: Anul școlar a început și pentru aproximativ 2.500 de deținuți din penitenciarele din România. La Craiova, trei deținuți sunt în clasa pregătitoare

În prezent, tânărul este căutat de polițiștii din județul Dolj. Nu există niciun indiciu cu privire la locul în care s-ar putea afla agresorul.