Scandal monstru la Survivor România! Laura Giurcanu și TJ Miles și-au aruncat cuvinte grele!

Scandal monstru la Survivor România! Laura Giurcanu și TJ Miles au fost protagoniștii unei mega-controverse, iar acum legătura apropiată pe care o aveau este de domeniul trecutului.

21 mart. 2022, 12:40
Scandal monstru la Survivor România! Laura Giurcanu și TJ Miles și-au aruncat cuvinte grele!

Laura Giurcanu și TJ Miles au ajuns la cuțite. Totul a ieșit la iveală în ediția de duminică a emisiunii “Survivor România”.

Scandal monstru la Survivor România!

CITEȘTE ȘI: Câte clase are Marian Drăgulescu! Materia care i-a dat mari bătăi de cap concurentului de la Survivor România! “Am rămas corigent”

Atunci când s-au pus la somn, din cauză că Mari și Marian s-au mutat foarte aproape de Laura, blondina a fost nevoită să stea lângă TJ Miles. “Nu-mi convine, dar nu am unde să dorm în altă parte”, a fost reacția Laurei Giurcanu.

TJ Miles nu a rămas dator și a făcut-o praf pe Laura Giurcanu. “Știu că este o fată toxică, dar am ținut-o așa, controlată, fără să mă enerveze. Acum, a început să mă enerveze și să mă streseze, nu mai am răbdare să fiu prietenul ei”, a spus vloggerul.

Pe când se afla în Dominicană, Andreea Tonciu a fost prima care a speculat că între Laura Giurcanu și TJ Miles ar fi mai mult decât o legătură de amiciție. Speculațiile au apărut după ce fotomodelul ar fi stat trei ore în apă cu cunoscutul vlogger. Ulterior, cei doi au dormit împreună, sub pătură.

Decizie stranie luată de Cătălin Zmărăndescu. Cum au fost afectaţi „faimoşii”

CITEȘTE ȘI: Cătălin Zmărăndescu a ajuns piele și os! Clipe de panică la Survivor România, a avut nevoie de intervenția medicilor de urgență

Cătălin Zmărăndescu a fost desemnat cel mai rapid concurent de la „Faimoși”, astfel că el a fost cel care a decis cine trebuie să meargă pe Insula Exilului. Fostul luptător l-a ales pe TJ Miles.

„Oarecum eram conștient că am adus cel mai rapid timp, mă bucur că am reușit să fac asta și că l-am detronat pe TJ pentru că el deține recordul la viteză. Este o decizie importantă pe care trebuie s-o iau, nu o s-o împachetez în vreun fel. Nu voi trimite o fată la Exil, Mari mai are de lucrat, dar e la început. Celelalte fete sunt sigur că își vor reveni. Mă îndrept spre băieți, unde toți am fost în Exil, mai puțin TJ, așa că alegerea mea este TJ Miles, sper să nu se supere și să înțeleagă că nu e ușor acolo”, a spus Cătălin Zmărăndescu, la consiliul de Exil.