Scandal MONSTRU pe axa FCSB – CSU Craiova. Gigi Becali: „Credeam că Mihai Rotaru e băiat deştept!”

Gigi Becali a reacționat vehement după ce Comisia de Disciplină a FRF a fost sesizată de CSU Craiova cu privire la împrumutul de 300.000 de euro pe care FCSB l-a acordat celor de la Astra Giurgiu.

28 mart. 2019, 06:10
Scandal MONSTRU pe axa FCSB – CSU Craiova. Gigi Becali: „Credeam că Mihai Rotaru e băiat deştept!”

FRF s-a sezizat oficial la inițiativa celor de la CSU Craiova în cazul meciului dintre Astra Giurgiu și FCSB. Bucureştenii au învins la Giurgiu cu 2-0, în condițiile în care gazdele îi datorau lui Gigi Becali suma 1,7 milioane de euro la ora jocului, bani provenind din trei împrumuturi, plus transferul pe datorie al lui Denis Alibec.

ANAF vrea să execute silit clinica lui Gigi Becali. CE DATORII are centrul medical unde tratamentul este GRATUIT

„Considerăm că existența unui contract de împrumut încalcă principiile de integritate a competiției, așa cum sunt acestea definite prin Statutele și Regulamentele Federației Române de Fotbal. Este de notorietate și de necontestat că George Becali e principalul finanțator al FCSB. Prin acordarea împrumutului, Becali a devenit și finanțator al clubului Astra Giurgiu, fapt care îl aduce într-o evidentă poziție de incompatibilitate, el fiind în măsură să influențeze deciziile ambelor cluburi”, susţin cei de la CSU Craiova.

„Nu cred că sunt multe de spus. Astfel de aberații nu ar trebui comentate pentru că asta sunt, povești. Eu nu am nicio legătură cu împrumutul, FCSB a împrumutat Astra cu acte, cu dobândă legală și cu garanții din banii de la Liga Profesionistă de Fotbal. Totul este clar ca lumina zilei și toate actele sunt legale. Nici nu se pune problema să riscăm ceva, pentru că totul este făcut legal. Pe lângă garanțiile de la LPF, avem și dobândă legală la acest împrumut. Ce să risc?”, a declarat Gigi Becali.

GREVĂ în LIGA 1. Jucătorii unei echipe din PLAY OFF au refuzat să se mai antreneze: „Aşteptăm veşti de sus”

Patronul FCSB s-a luat și de finanțatorul CSU Craiova, Mihai Rotaru: „Îmi pare rău de Mihai Rotaru. Am rămas cu un gust amar. Nu vreau să comentez, dar credeam că e băiat deștept. De ce să faci asta? Ce ai de câștigat? Eu chiar cred că e băiat deștept, a făcut bani mulți, are echipă bună, dar nu înțeleg de ce a făcut asta. Sunt dezamăgit că există oameni care fac sesizări de dragul de a le face, fără să aibă nimic de câștigat. Rotaru e băiat care a făcut finanțe, el știe sigur că nu are nicio șansă ca noi să fim penalizați. Și atunci de ce o faci? Nu vreau să spun, dar Rotaru să nu uite că el a luat echipa Craiovei gratis. Dacă vor să câștige titlul, să îl câștige pe teren, nu cu toate tertipurile astea”.