Scandal-monstru pe Calea Victoriei! Dumitru Dragomir a sărit la bătaie, după ce a fost numit „slugă” şi „jigodie comunistă”

Scandal-monstru pe Calea Victoriei din Capitală, al cărei protagonist a fost Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Un bărbat a început să-i reproșeze mai multe acțiuni ale sale din trecut și să-l jignească, spunându-i în repetate rânduri "slugă" sau "jigodie comunistă".

RomaniaTV.net
11 sept. 2020, 04:45
Scandal-monstru pe Calea Victoriei! Dumitru Dragomir a sărit la bătaie, după ce a fost numit „slugă” şi „jigodie comunistă”

Dumitru Dragomir a fost invitat într-o emisiune tv, iar afară a fost așteptat de Marian Moroșanu, protestatarul cunoscut drept „Ceaușescu”, care a provocat, de-a lungul timpului, mai mulți politicieni.

Dragomir a fost acuzat, printre altele, de distrugerea clubului Craiova și de servirea regimului comunist. Dacă la început fostul lider al LPF a reușit să-și mențină calmul, tonul agresiv al cunoscutului protestatar l-a făcut, în cele din urmă, să sară la bătaie. A fost oprit la timp de bărbatul care îl însoțea.

Dialogul aprins dintre protestatar și Mitică Dragomir:

Marian Moroșanu: De ce mințiți atât de mult? 

Dumitru Dragomir: Bă, cum te cheamă, mă, pe tine? 

Marian Moroșanu: Ați fost sluga lui Ion Coman, a lui Postelnicu… 

Dumitru Dragomir: A lui mă-ta! 

Marian Moroșanu: Scursură comunistă! 

Dumitru Dragomir: Boule, de ce minți? 

Marian Moroșanu: Dar când ai fost condamnat pentru 3 ani că ai distrus Craiova? Cum a fost, mă, comunistule? 

Dumitru Dragomir: Da, mă, da!

Marian Moroșanu: Ești o slugă, bă! 

Dumitru Dragomir: Termină, dobitocule! 

Marian Moroșanu: Ai fost o slugă, mă, o fosilă comunistă! 

Dumitru Dragomir: Din ce trăiești, mă, tu? 

Marian Moroșanu: Jigodiilor, fosilelor! Sunteți fosile comuniste! 

Dumitru Dragomir: Cum ai zis, mă? M-ai jignit? Stai, mă, m-ai făcut jigodie?!

Marian Moroșanu: Bă, ia mâna de pe mine, comunistule! 

Dumitru Dragomir: Cine e, mă, slugă?!

Reacţia lui Dragomir după incidentul filmat pe Calea Victoriei

„Pentru unii e scandal, pentru mine e marketing. Domnilor, totul e calculat la mine. Dacă mă enervam, aveam o maşină cu încă 4 bodyguarzi în faţă, ieşeau ăia de îl snopeau. Dacă era ceva grav, ieşea rău, dar nu participam eu.  L-am lăsat să mă jignească. M-am gândit, dacă eu fug din calea unui nebun, ce crede lumea despre mine? Eu fug din calea lor? Eu trebuie să îi liniştesc. Am transformat tot scandalul ăsta într-un marketing favorabil. Dacă nu îmi zicea nimic, nu făceam nici eu.

Am gândit că pot transforma o acţiune dintr-asta, într-una de marketing pentru mine.    Dacă era neapărat nevoie de violenţă, coborau. Eu nu plec fără 2-3 bodyguarzi, cu o maşină după mine. Ăsta e Cristi, omul meu, cel care mă ţinea. Nu poţi nici să laşi prostul să te lovească, fără să răspunzi. N-aş fi eu Mitică Dragomir, nu sunt genul care să întoarcă obrazul. Nu, nene, te snopesc şi eu. Dau cu pumnul ca Jackie Chan. Chiar mă bucur. Dacă îl plăteam şi nu putea să îmi facă atâta publicitate. Vă daţi seama ce urmează de acum înainte, eu sunt o persoană publică”, a declarat Mitică Dragomir, potrivit Prosport.


loading...
Partenerii noștri