Scandal monstru în timpul unui concert, Delia Matache a fost la un pas să măture pe jos cu Lidia Buble

Delia a făcut o criză de nervi la o petrecere privată, după ce iubita lui Răzvan Simion i-a cântat o piesă din repertoriu. Cântăreaşa s-a supărat şi a fost la un pas să plece de la eveniment.

RomaniaTV.net
16 iun. 2017, 16:53
Scandal monstru în timpul unui concert, Delia Matache a fost la un pas să măture pe jos cu Lidia Buble

La petrecerea unei firme renumite, Lidia Buble si Delia au fost invitate să susţină un spectacol de zile mari. Petrecerea a început cu Lidia Buble care, după ce a încins atmosfera cu piesele ei celebre, a ţinut morţiş să cânte şi una de-a Deliei, chiar cu puţin timp înainte de a-şi încheia show-ul.

Delia, care se pregătea să urce pe scenă după concertul Lidiei, şi-a auzit piesa cântată de iubita lui Răzvan Simion şi a luat foc, în culise. Atât de tare s-a enervat încât organizatorii au dus muncă de lămurire ca să o convingă să urce pe scenă să-şi susţină concertul.

„Lidia Buble a cantat mai multe piese de-ale ei, dar si una de-a Deliei, un hit. Desi stia ca urmeaza sa urce Delia pe scena. Nu cred ca Lidia a facut-o cu intentie, sa o enerveze pe Delia… Cert este ca in spatele scenei a iesit un iures. Toata lumea era agitata, se certau intre ei, iar unii incercau sa o calmeze pe Delia care aproape ca-si luase catrafusele si voia sa plece de la petrecere. Era nervoasa, suparata, nu intelegea de ce Lidia a inceput sa cante o piesa de-a ei. A tunat si a fulgerat. Cu greu a fost convinsa sa-si sustina concertul, caci era chitita sa plece. A urcat pana la urma si a inceput concertul cu piesa pe care o cantase Lidia Buble ca sa le arate celor prezenti cum se canta melodia respectiva… Mai exact, a vrut sa demonstreze ca asa cum o canta ea nu poate sa o cante nimeni. Pe toata perioada show-ului n-a fost deloc relaxata, era clar ca nu e in apele ei, ca tot ceea ce se intamplase i-a stricat buna dispozitie. Dupa Delia a mai urcat o artista celebra de la noi care a facut un super show la care toata lumea a cantat si a dansat”, sustin persoane care s-au aflat la fata locului, potrivit wowbiz.ro.