Eduard Dragu Sălăgean, concurentul cu autism de la „Românii au talent”, a trecut prin momente neplăcute. Ce a păţit după apariţia la TV

Eduard Dragu Sălăgean, finalist la Românii au talent, a avut parte de momente neplăcute, după ce a apărut în show-ul televizat. Concurentul cu autism, care a impresionat o ţară întreagă, a fost batjocorit de un copil.

13 mai 2023, 14:18
Eduard Dragu Sălăgean, concurentul cu autism de la „Românii au talent”, a trecut prin momente neplăcute. Ce a păţit după apariţia la TV

Eduard Dragu Sălăgean, concurentul cu autism de la „Românii au talent”, a povestit că a avut parte şi de momente neplăcute, după ce a apărut la TV. Dacă  mulţi români l-au felicitat şi încurajat, au existat şi excepţii. Un copil l-a scuipat pe Eduard Dragu Sălăgean, fără ca acesta să-i fi făcut ceva.

Citeşte şi De câte ori pe săptămână fac amor Andra şi Măruţă. Artista l-a dat de gol pe soţul ei: „Nu vă gândiţi la ceva…” VIDEO

„Mama nu a vrut ca eu să fiu expus. Un copil m-a oprit să mă felicite, iar altul m-a scuipat de două ori. M-am gândit că sunt și oameni răi care vor vorbi urât de mine, dar eu am vrut să vin pentru a fi lăudat de oamenii buni. Sunt fericit că am luat decizia asta. E foarte greu să înveți o piesă foarte grea. După «Românii au talent», oamenii au început să mă iubească și să mă aprecieze și mai mult. Mi-a zis doamna șoferiță de pe autobuz că sunt foarte bun și talentat și că se bucură pentru mine”, a povestit Eduard.

Citeşte şi Cine sunt părinții lui Rarel Prisăcariu, câștigătorul de la ”Românii au talent”: ”Nu a fost forțat să învețe ceva. Face totul din plăcere”

Adolescentul de 18 ani a evocat şi momentul cel mai emoţionat pentru el, de la Românii au talent.

„Când mi-am auzit numele în semifinală, inima aproape că îmi exploda. Mă bucur că m-au votat oamenii și sunt prietenii mei. Mă simt bucuros că am ajuns aici”, a spus Eduard Dragu, în finala competiţiei.