Scandal pe aeroportul din Cluj. Un bărbat a fost pus la pământ și încătușat de polițiștii de frontieră

Un scandal a izbucnit, duminică, în Aeroportul Cluj. Un bărbat băut a făcut scandal, iar polițiștii de frontieră au intervenit. Scandalagiul a fost pus la pământ de poliţiştii de frontieră şi a fost încătuşat.

05 mart. 2023, 16:14
Scandal pe aeroportul din Cluj. Un bărbat a fost pus la pământ și încătușat de polițiștii de frontieră

Un bărbat aflat în stare de ebrietate a făcut scandal pe aeroportul din Cluj, vorbea tare și asculta muzică, deranjând pasagerii.

”Am avut un pasager în stare de ebrietate la aeroport, care a fost încătușat de poliția de frontieră și dus de aici. Ei ziceau că făcea scandal, că a deranjat alți pasageri. Vorbea tare și asculta muzică. Și tot zicea că trebuie să meargă la Charleroi, la sora lui, că împlinește 60 de ani.”, a povestit un martor pentru Cluj24.

Citește și: Scandal la geamul lui Ion Iliescu de ziua lui. Marian Ceaușescu a aruncat cu vopsea roșie în fața casei, a agățat de gardul o cucuvea și a anunțat că și-a cumpărat loc de veci lângă cel al fostului președinte

Polițiștii de frontieră au intervenit și l-au încătușat. Potrivit martorilor, în timpul intervenției pasagerul încătușat a fost rănit.