SCANDAL pe legea vaccinării la dezbaterea organizată de Ministerul Sănătăţii VIDEO

Părinţii sunt împărţiţi în două tabere, unii sunt de acord cu vaccinurile, alţii nici nu vor să audă de aşa ceva. Iar în timp ce ei se ceartă, încă un copil a murit de rujeolă în România, al 25-lea de la izbucnirea epidemiei, informează România TV.

11 mai 2017, 12:02
SCANDAL pe legea vaccinării la dezbaterea organizată de Ministerul Sănătăţii VIDEO

Părinţii sunt împărţiţi în tabere complet opuse în privinţa vaccinării. Fiecare, în funcţie de evenimentele prin care a trecut cu propriul copil.

Fiul meu avea până în 3 ani în momentul în care a făcut rujeolă. A făcut encefalită sclerozantă de 1 pe 8, iar acest 1 pe 8 l-a ucis„, a spus o femeie.

Citeşte şi Florian Bodog, ministrul Sănătăţii: Avem al 25-lea caz de deces din cauza rujeolei

Copilul a fost la câteva zeci de minute de şoc anafilactic de la administrarea protecţiei, nimeni nu a verificat copilul înainte de a i se administra vaccinul, asociat cu decesul. În concluzie, este dreptul meu să-mi apăr copilul. Pentru că niciun medic nu a fost în stare să-i facă ceva copilului meu„, a spus un părinte.

În plină criză a vaccinurilor, rujeola a mai făcut o victimă în România. Este al 25-lea deces în ultima vreme, iar medicii atrag atenția că vaccinarea este singura metodă de prevenire a bolilor infecțioase transmisibile.

Citeşte şi VEŞTI BUNE pentru părinţi. 10.000 de vaccinuri anti-rujeolă ajung în cabinete şi farmacii