SCANDAL în Piatra Neamţ. Un preot vrea să ridice o BISERICĂ între blocuri, însă locatarii nu sunt de acord

Prima biserică din România construită cu proces. Se întâmplă la Piatra Neamţ, unde un preot are proces cu enoriaşii ca să ridice o biserică între blocuri. La primul termen, părintele a pierdut, informează România TV.

23 oct. 2015, 17:03
SCANDAL în Piatra Neamţ. Un preot vrea să ridice o BISERICĂ între blocuri, însă locatarii nu sunt de acord

În anul 2011, Consiliul Local Piatra Neamţ a concesionat un teren de 600 de metri pătraţi pentru construirea unei biserici. Pentru a putea fi ridicat lăcaşul de cult, preotul avea nevoie de semnăturile locatarilor din zonă. Aceştia însă nu prea au fost de acord.

Oamenii spun că există nu mai puţin de cinci biserici pe un kilometru pătrat. De asemenea, dacă s-ar construi biserica, accesul în zonă ar putea fi restricţionat, cu atât mai mult cu cât spaţiul este foarte îngust, iar copiii nu ar mai avea loc de joacă. Mai mult, oamenii spun că ar putea fi deranjaţi de clopotele bisericii, dar şi de slujbe. Preotul i-a dat în judecată, dar instanţa le-a dat câştig de cauză locatarilor.

Preotul însă a făcut apel la decizia instanţei. Totodată, el le-a trimis fluturaşi locatarilor prin care îi înştiinţează că demersul său continuă şi că are probleme pentru că dracul şi-a băgat coada.

VEZI şi Cea mai înfricoşătoare BISERICĂ din lume FOTO