SCANDAL POLITIC în oglindă. PSD cere demisia ministrului Lucian Bode, după ce acesta a provocat un accident rutier

PNL şi ministrul Transporturilor Lucian Bode se văd puşi în situaţia în care PSD se afla în toamna anului 2015, când ministrul Apărării de la acea dată, Gabriel Oprea, a provocat un accident rutier în care şi-a pierdut viaţa poliţistul Bogdan Gigină, iar liberalii îi cereau insistent demisia.

RomaniaTV.net
02 sept. 2020, 10:52
SCANDAL POLITIC în oglindă. PSD cere demisia ministrului Lucian Bode, după ce acesta a provocat un accident rutier

Acum, cel care este în situaţia lui Oprea este ministru Transporturilor din „guvernul Orban”, Lucian Bode, al cărui şofer a depăşit mai multe coloane de maşini şi a provocat un accident.

Lucian Bode a fost rănit uşor în accidentul rutier produs duminică între Vâlcea şi Piteşti, în localitatea Dumbrăvești.

„Demisia, Bode!

În loc să facă drumuri, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, își face cale liberă în trafic cu girofarul, până când intră frontal în mașina unor turiști din Polonia! Pentru Bode, nu contează nici legea, nici siguranța celorlalți participanți la trafic.

Pentru șeful lui Bode, Ludovic Orban, nu contează că fapta ministrului Transporturilor se încadrează în sfera penalului! Câtă vreme Bode nu a intrat cu mașina în bolidul vreunui interlop, nu e o problemă, poate să rămână în funcție!”, este mesajul postat miercuri pe pagina de Facebook a PSD.

Citeşte şi: Noi imagini cu accidentul ministrului Transporturilor. Ambele maşini implicate sunt praf. Prima reacţie a premierului