Scandal sexual cu „folcloriste”. Un cunoscut cântăreţ a plătit prostituate pentru sex

Lumea cântăreților de muzică populară este, de câteva zile, în șoc. Unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România este cercetat de DIICOT pentru că, deși căsătorit, se bucura de plăceri carnale în compania unor fetițe, contra-cost.

17 iul. 2014, 12:28

Printre cei care s-au înfruptat din plăcerile oferite de „fete”, în referatul întocmit de procurori este amintit şi cel al lui Petre Giurgi, care, potrivit surselor noastre este nimeni altul decât binecunoscutul interpret de muzică populară maramureşean, finul Mărioarei Murărescu şi soţul Florentinei Giurgi, şi ea interpretă de muzică populară, scrie spynews.ro. Conform documentelor, în 2013 pe Giurgi l-au „servit” două fete care ulterior au fost recompensate cu câte 700 lei, iar anul acesta, a „recidivat”.

Citeşte şi Sex oral: Greşeli pe care nu ar trebui sa le faci niciodata daca vrei sa te considere o experta

„La finele lunii mai 2014, în data de 30 mai, la cererea numitului inculpatului Opre Ioan, inculpatul Dumitru Pompei a „convocat-o” la imobilul casă/cabană (…) pe martora B. Ionela Elena, pentru a întreţine relaţii sexuale contra-cost cu acelaşi prieten al lui Opre Ioan pe nume Petre Giurgi şi cu un alt bărbat amic de-al lui Opre Ioan, iar după ce martora a întreţinut pe rând relaţii sexuale normale şi orale cu numitul Petre Giurgi şi cu celălalt bărbat inculpatul Opre Ioan i-a achitat suma de 500 lei drept plată pentru serviciile sexuale prestate celor doi bărbaţi”, se precizează în referatul întocmit de procurorii DIICOT.

Citeşte şi O cântăreaţă de muzică populară şi-a arătat SÂNII „noi nouţi” la piscină FOTO

„Nu ştiu ce să vă spun. Acum nu pot să vorbesc”, a fost prima reacție a interpretului de muzică populară, contactat de Spynews.ro. Apoi, bâlbâindu-se vădit încurcat că este parte a acestui dosar în care sunt implicate prostituate, Petru Giurgi a făcut o declarație halucinantă când a fost întrebat dacă își amintește de „fetele” care l-au „servit” în cabana care i-a fost pusă la dispoziție, fără să nege că ar fi apelat la plăceri carnale în compania prostituatelor cu pricina. „Nu îmi amintesc episodul de care vorbiți”, a fost replica dată de artist.